Hvordan virker en pull-up modstand arbejde?

January 30En modstand er en del af en elektronisk anordning, der sænker spændingen mellem de to terminaler. Spændingsfaldet skal modsætte sig, eller "modstå," en elektrisk strøm. Faldet i spænding er omvendt proportional med mængden af ​​strøm der bliver modsat. Modstande er del af de fleste elektroniske udstyr, og anvendes i elektromagnetiske kredsløb samt.

Modstande er sammensat af flere elementer, og kan være i mange forskellige former, herunder tråd fremstillet af en nikkel og krom legering. De er en del af de fleste typer af kredsløb, herunder trykte og hybride kredsløb. skal tages Størrelsen på modstanden i betragtning, når designe et kredsløb, fordi en mindre modstand kan overophede fra effekttab problemer. Der er flere forskellige typer af modstande, herunder pull-up modstande og pull-down modstande.

Pull-up modstande er modstande, der anvendes i logiske kredsløb. Pull-up modstande arbejder for at sikre, at logik systemets input forblive på de rigtige niveauer i tilfælde af, at andre enheder fjernes fra enheden. Pull-up modstande "pull" spændingen af ​​tråden op til en forudberegnet højspænding. Pull-up modstand er tilbage forsætligt svag, men. Hvis en anden enhed trækker spændingen af ​​tråden til en anden spænding, vil pull-up modstand ikke modstå. Den primære funktion af en pull-up modstand er at forhindre overdreven strøm at strømme gennem kredsløbet.

Pull-up modstande forbruge mindre strøm generelt end pull-down modstande, som trækker spændingen ned til et forudbestemt niveau, medmindre overmandet af en anden enhed. Pull-up modstande foretrækkes derfor i mange kredsløb. Pull-up modstande giver dog har visse ulemper. Når strømmen går gennem modstanden, er et højere niveau af strøm, der bruges. Desuden, ved hjælp af pull-up modstand tager længere tid end en almindelig strømkilde. Trods de ulemper, pull-up modstande er almindelige i digitale kredsløb.