Sådan ændres job på "Dead Frontier"

January 29

Dead Frontier er en webbrowser-baseret action rollespil spil. Med intet andet end en temmelig up-to-date webbrowser, kan spillerne skabe en figur og udforske ruinerne af den indre by, hvor horder af levende døde strejfer rundt i gaderne. Under oprettelsen karakter kan spilleren vælge en profession for hans karakter, der giver forskellige bonusser og evner. For spillere, der fortryder deres valg af erhverv, kan de ændre det til enhver tid ved hjælp af indkøbte spil credits.

Instruktioner

1 Åbn Dead Frontier webside og logge ind i spillet som normalt. Hvis du allerede er i spillet, skal du gøre din vej tilbage til en af ​​de forposter.

2 Klik på "Credit Shop" knappen placeret øverst på Outpost menuen. Denne menu gør det muligt at købe kreditter med virkelige verden penge, der kan bruges på eksklusive udstyr, tøj og karakter nulstilles.

3 Vælg "Køb af jetoner" knappen øverst i vinduet Credit Shop. Denne skærm viser de forskellige kredit beløb til rådighed for køb og de relaterede omkostninger. På tidspunktet for dette skrives, fuld erhverv ændringer er til rådighed for 1.000 point.

4 Følg instruktionerne for at købe den valgte kredit beløb. Når du køber kreditter, vil de blive tilføjet til figurens konto, og du skal returneres tilbage til Credit Shop menuen.

5 Retur til Credit Shop menuen, hvis du ikke er der allerede. Find "Profession Change" fra bunden af ​​menuen. Vælg "Køb nu" valgmulighed, vises under udgifterne til Profession Change. Følg vejledningen for at bekræfte købet.

6 Vælg dit nye profession fra menuen skabelse karakter. Indkøb af Profession Change giver dig en fuld karakter nulstilling. Dette giver dig mulighed for at vælge et nyt navn, køn, udseende og statistik sammen med din nye profession.

TIPS

  • For nye figurer, eller dem, der er et forholdsvis lavt niveau, kan det ikke være økonomisk rentabelt at faktisk købe et erhverv nulstilles. Mens spillet i øjeblikket ikke har en måde at slette en aktiv karakter, nye konti er gratis. Snarere end at betale for at nulstille en eksisterende karakter, kan du enten oprette en helt ny konto eller vente på den nuværende udløber. Konti, der ikke er logget ind inden for et bestemt tidsrum, afhængigt af niveauet af den karakter, blive slettet.
  • Da spillet er stadig i åben beta, alle funktioner i spillet, herunder mulighed for at købe erhverv ændringer, kan ændres eller fjernelse. Hertil kommer, at mængden af ​​kreditter, der er nødvendige for statistik, færdighedsområder og erhverv nulstiller, samt den tilhørende virkelige verden omkostninger af de kreditter, kan også ændres til enhver tid ved spillets udviklere.

relaterede artikler