Min router er Overophedning

May 31

Min router er Overophedning


Når en trådløs router overophedes, kan du opleve, at din internetforbindelse bliver ekstremt langsom, eller at du ikke kan oprette forbindelse til routeren overhovedet. Frakobling routerens strømkabel og lade det køle ned, kan løse problemet midlertidigt. Efter at genoprette driften, finde årsagen til overophedningen problem at løse det permanent.

Airflow

De fleste routere mangler fans og har udluftninger i toppen for at tillade varm luft at undslippe. Hvis du placerer din router i et lukket miljø, kan varm luft blive fanget i rummet over routeren og få det til at overophede. Installation placering er en nøglefaktor i at holde din router inden den rette driftstemperatur; installere routeren i et åbent område, væk fra andre poster, der genererer varme.

Lodret Stand

Routeren kan omfatte en plastik stativ, så du kan installere routeren i en lodret orientering. Tjek bunden af ​​routeren for ventilationshullerne om routeren har ventilationskanaler på toppen og bunden, kan du være i stand til at forbedre sin kølekapacitet ved hjælp af lodrette stativ. Alternativt, placere routeren på en platform, der tillader luft at undslippe fra ventilationshullerne i bunden.

Firmware Update

En router er hovedsagelig en lille computer; en memory chip på sine vigtigste systemkortets butikker kode indeholder dens styresystem og grundlæggende funktioner. Indimellem kan producenten af ​​routeren frigive firmware opdatering, som forbedrer routerens effektiviteten og reducere sin driftstemperatur. En router har ofte en "automatisk opdatering" funktion, som du kan få adgang til via den webbaserede brugerflade. Når du klikker på knappen, kontrollerer routeren internettet for en firmware opdateringen og installerer den automatisk.

inkompatibel hardware

I sjældne tilfælde kan et inkompatibelt netværk apparat forårsage en router til at overophede. For eksempel, Sonos trådløse hjemmenetværk musiksystem er uforenelig med Netgear DGN1000 og DGN2000 routere. Når Sonos enheden er forbundet til en af ​​disse routere, det forårsager overophedning. Hvis du oplever en overophedning problem, når et netværk apparat er tilsluttet din router, skal du kontakte producenten af ​​apparatet for at få hjælp.


relaterede artikler