Hvordan at oprette en gratis Klikbart Banner

March 3

Hvordan at oprette en gratis Klikbart Banner


Det første aspekt af et websted, der fanger de besøgendes øjne er banneret øverst på siden. Ved at gøre banneret klikbart, det giver flydende navigation for besøgende, som til gengæld gør et websted mere tiltrækkende at besøge. Oprettelse af en fri klikbart banner er ikke nær så kompliceret som det måske ser ud. I blot et par enkle trin og få minutter, kan en hjemmeside have sin egen personlige frie klikbart banner op at køre.

Instruktioner

Opret en gratis banner

1 Hvordan at oprette en gratis Klikbart Banner

Indstil gratis klikbare banner dimensioner.

Åbn en computer tegneprogram, og indstille dimensioner til den ønskede banner størrelse. En typisk leder tekst banner har dimensioner på 728 x 90 IMU. For at skabe den mest sprøde banner billede muligt fordoble dimensionerne til 1456 x 180 IMU, når du opretter banneret.

2 Hvordan at oprette en gratis Klikbart Banner

Tilføj baggrundsfarve.

Tilføj en baggrundsfarve med "fyld" valgmulighed, hvis det ønskes.

3 Hvordan at oprette en gratis Klikbart Banner

Vælg en enkel skrifttype til gratis klikbare banner.

Vælg en fed, enkel skrifttype i en farve, der skiller sig ud mod baggrundsfarven. Anvende så meget af den frie klikbare banner som muligt og sikre, at skrifttypen er centreret og æstetisk tiltalende.

4 Juster placeringen af ​​ord efter behov ved hjælp af free-form vælg værktøj. Refill baggrundsfarve efter behov efter tilpasninger foretages.

5 Hvordan at oprette en gratis Klikbart Banner

Gem tekst banner

Gem tekst banner som en .jpg eller .gif billede.

Upload Free Klikbart Banner til webstedet

6 Hvordan at oprette en gratis Klikbart Banner

Upload banner til stedet.

Upload og tilføje banneret til stedet ved hjælp af domænets uploader værktøj. Det er også muligt at uploade banneret til et billede hosting site, og ved hjælp af IMG-koden, indsætte det i hjemmesidens html layout kode.

7 Hvordan at oprette en gratis Klikbart Banner

Brug html at oprette en gratis klikbart banner.

Naviger til den webside html layout kode. Banneret vil have en kode, der læser <img src = "http: //yourimage.jpg">. For at gøre banneret klikbart, fastlægge webadressen at være forbundet med banneret (f.eks startside på webstedet). Brug følgende kode til at oprette en gratis klikbart banner: <a href="&lt;img"> http://site-you-want-banner-to-navigate-to.com "> & lt; img src =" http: //yourimage.jpg "/>

8 Test gratis klikbare banner efter offentliggørelsen websiden. En markøren over banneret skulle forårsage den ønskede placering websted for at dukke op i nederste venstre hjørne af skærmen. Hvis det ikke virker, kontrolleres igen html-koden, og sikre, at der ikke findes løse bogstaver, symboler eller mellemrum i koden.

TIPS

  • Vær meget opmærksom på den visuelle appel af teksten banner
  • Vælg en skrifttype farve, kontrast fra baggrunden, men er stadig en fryd for øjet
  • Undgå ophavsretligt slogans og billeder.

relaterede artikler