Sådan installeres IE7 på en Windows 2000 Advanced Server

March 5

Sådan installeres IE7 på en Windows 2000 Advanced Server


Windows 2000 Advanced Server er en ældre operativsystem, der anvendes til at netværke domænebrugere. Domænebrugere er en del af en lille eller stort netværk og Windows 2000-server indeholder alle netværksenheder, brugertilladelser og netværkstjenester tilgængelige på netværket. Windows 2000-operativsystemet kommer med Internet Explorer 6, men du kan opgradere til Internet Explorer 7 til at drage fordel af de nyere browser.

Instruktioner

1 Hent Internet Explorer 7 (se Resource) og gem filen på en mappe på din computer. Luk alle andre åbne programmer på din computer og gemme alle aktuelt åbne arbejde.

2 Dobbeltklik på "IE7-WindowsXP-x86-dan.exe" i den downloadede mappe. installationsguiden åbnes. Klik på "Næste" i åbningen skærmen.

3 Klik på "Jeg accepterer" i vinduet accept licens. Klik på knappen "Godkend" på det næste skærmbillede. Dette bekræfter den nuværende installerede kopi af Windows er gyldig. Klik på "Næste" efter valideringen.

4 Marker feltet "Installer de seneste opdateringer til Internet Explorer og Værktøj til fjernelse af Microsoft Windows Malicious Software." Dette opdaterer din software for eventuelle sikkerhedsproblemer og kendte fejl i programmet. Klik på "Næste".

5 Klik på "Genstart nu (anbefales)" efter installationen er færdig. Du behøver ikke at genstarte med det samme, men Internet Explorer kører ikke korrekt, indtil computeren genstartes.


relaterede artikler