Sådan Bliv Computer Literate

January 10

Ligegyldigt hvad du gør i livet én ting er en given - du behøver at vide computere. Mange skoler underviser basale computerfærdigheder, men andre er ikke, hvilket er en skam, fordi computere er overalt. Mange børn lærer at være computerkyndig fra deres forældre og mange forældre lære af deres børn. Følgende er, hvad du behøver at vide for at blive med computeren.

Instruktioner

1 Tilmeld dig grundlæggende kurser i computere. Mange voksne kan finde klasser på den lokale high school eller college gratis. Ligeledes kan børnene finde sommerlejre eller efter-skole-programmer, der vil lære dem til at blive med computeren.

2 Tage kurser i tekstbehandling, regneark, e-mail og surfe på internettet. Du kan finde disse i voksenuddannelse klasser, sommerlejre og efter-skole-programmer. Men du kan og dit barn lære sammen ved at øve derhjemme. Hvis du ikke har en hjemmecomputer, kan du normalt bruge i det offentlige bibliotek.

3 Lad dit arbejde til at betale for dine klasser, ved at tage, hvad de tilbyder dig. Du kan lære at lave mapper, gemme dit arbejde, og organisere dine dokumenter alle i en grundlæggende computer kursus.

4 Forstå hvad programmer er for hvad. Det vigtigste program er dit tekstbehandlingsprogram, da du bruger denne til de fleste opgaver. Men hvis du ønsker at e-maile folk i dit liv dette bliver en høj prioritet også.

5 Del din viden med dine børn og lad dem lære dig, hvis de forstår noget bedre end du gør. Deling hjælper både mennesker - når du forklare det, det ser ud til at trænge bedre og den læring får at se arbejdet i aktion.

TIPS

  • Bøger kan også lære dig at blive med computeren.
  • Øv så meget som muligt - kun ved at gøre kan du lære.

relaterede artikler