Sådan oprettes Sign-up formularer på Facebook

November 19

Facebook sociale plugins hjælp webudviklere integrere Facebook med deres websteder. En af de vigtigste funktioner af disse plug-ins er at tillade læserne til at registrere, logge på og kommentere websteder ved hjælp af deres Facebook legitimationsoplysninger. Indsæt en registrering tilmeldingsformularen i din webside for at tilskynde flere af dine læsere til at tilmelde sig dit websted.

Instruktioner

1 Input dine legitimationsoplysninger Facebook, hvis du ikke allerede er logget ind på hjemmesiden og klik "Log ind". Klik på "Udviklere" nederst på en side.

2 Klik på "Tilføj Facebook til Mit websted" og vælg "Vigtige begreber." Før musen hen over midten af ​​siden. Vælg "Social Plugins" valgmulighed, skal du rulle ned til "Registrering" og klik på det.

3 Fremhæv iFrame koden, skal du højreklikke på den og vælg "Kopier". Åbn og log ind på din web-vært i et nyt faneblad eller vindue, navigere til filhåndtering, på den side, du ønsker at huse tilmeldingsformularen og klik på "Rediger". Klik med musen på det punkt i den side, hvor du vil have kassen for at vise, højreklik og vælg "Indsæt".

4 Retur til Facebook. Klik på knappen "Apps" øverst på skærmen, og klik på navnet på det program, der svarer til websiden. Fremhæv "App ID", og kopiere det til din computers clipboard.

5 Klik over til din web-host. Fremhæv den tilfældige karakter sekvens efter "Klient-ID," højreklik på den og vælg "Sæt ind" for at erstatte det med din app-id. Klik på "Gem". Din hjemmeside indeholder nu en Facebook tilmeldingsformularen.


relaterede artikler