Hvordan kan jeg indstille en påmindelse i en offentlig kalender i Outlook 2007?

June 17

Hvordan kan jeg indstille en påmindelse i en offentlig kalender i Outlook 2007?


En praktisk funktion i Outlook 2007 er påmindelsen kalender. Denne indstilling vises ved at klikke på "Reminder" drop-down boks i det vindue, du bruger til at indtaste en aftale, begivenhed, eller note. Du kan indstille påmindelser spænder fra fem minutter til to uger før arrangementet, og også spille en lyd, når påmindelsen udløser. Fordi en kalender skal linke til en bestemt bruger, indstille en påmindelse på denne måde er kun muligt med en privat kalender. Sådan indstilles en påmindelse i en offentlig kalender i Outlook 2007, skal du installere en tredjeparts tilføjelsesprogram program.

Instruktioner

1 Finde og downloade en "Kalender Reminder" add-in. For at sikre tilføjelsesprogrammet er kompatibel med Outlook 2007, det bedste sted at begynde at kigge er på Microsoft Office Marketplace. Mens Microsoft ikke officielt støtter produkter i Office Marketplace, de tjekke producenten før herunder produktet.

2 Installer software på server og klient-computere i henhold til instruktionerne producenten giver. Kontroller installationen lykkes ved at åbne en "Ny aftale" eller "Ny opgave" vinduet fra fanen "Handlinger" på hovedmenuen Outlook. Du skal derefter finde en liste i afsnittet "Indstillinger" for påmindelsen tilføjelsesprogrammet.

3 Konfigurer påmindelse muligheder. Angiv tilladelser for at skabe og visning af påmindelser inden offentlige kalendere. For eksempel kan du give alle brugere i netværket for at oprette offentlige kalender påmindelser, eller for mere kontrol, giver kun én bruger, såsom sekretær, tilladelse til at oprette påmindelser. Hvis nogen brugere på netværket ikke kræver påmindelse underretninger, kan du udelukke dem ved at indstille ingen påmindelse tilladelser.

4 Opret en offentlig påmindelse. Åbn "Ny aftale" eller "Ny opgave" vinduet og oprette kalenderen post som normalt, og vælg derefter indstillingen til at generere en påmindelse. Det skulle åbne et nyt vindue, hvor du kan indstille påmindelse at afspille en lyd eller sende en ekstra påmindelse via e-mail. Klik på "OK" eller "Gem & Luk" for at afslutte vinduet.

TIPS

  • Nogle programmer indeholder en central visning vindue, hvor du kan se, nulstille eller slette ventende påmindelser.