Power Krav til GeForce 7300LE

June 16

GeForce 7300LE (lys udgave) er en syvende generation Nvidia grafikkort. Den er designet til at være en entry-level-kort med en 100MHz lavere klokfrekvens end 7300GS. Kortet er kun tilgængelig med PCI-Express interface og på grund af dårlige resultater med spil, er kortet rettet mere på media center computere. Kravene magt til GeForce 7300 LE er ikke så høj som andre kort lavet til gaming, men der er stadig nogle faktorer at tage i betragtning.

Strømforsyning

Minimumskravet strømforsyning anført for GeForce 7300LE er 350W. Det anbefales, at en mere kraftfuld PSU (strømforsyning) ligesom 500W bruges. Ved hjælp af en stabil strømforsyning fra et velrenommeret brand kan forhindre fælles kraftbehov spørgsmål som spændingsspidser og under-performance. Hvis du har masser af andre enheder - ligesom flere harddiske, optiske drev og blæsere - tilsluttet din computer, vil det også være en fordel at have en strømforsyning klassificeret højere end det krævede af kortet minimum.

"PEG" Cable

"PEG" står for "PCI-Express Graphic", og er en særlig type pf strømkabel, der forbinder kort ligesom GeForce 7300LE. PCI-Express-kabel har seks ben, der forbinder til grafikkortet og leverer 12 volt. Nyere strømforsyninger hele skibet med 6-pin PCI-Express strøm kabel, men for ældre strømforsyninger, kan en adapter anvendes. Denne adapter konverterer to af de normale 4-pin perifere strømkabler i en enkelt PCI-Express strømkabel.

UPS

For sikker drift og lang levetid af kortet, er en UPS (uafbrudt strømforsyning) tilsluttet computeren stærkt anbefales. Denne enhed vil beskytte kortet mod skader på grund af magt udsving, samt fra naturlige elementer som tordenvejr. På grund af GeForce 7300 LE primært bliver brugt i medierne center computere, kan det også forebygge fejl og nedlukninger, hvis der opstår overspænding i husstanden.


relaterede artikler