Hvordan man tegner en Cog i Photoshop

July 25

Hvordan man tegner en Cog i Photoshop


Et tandhjul er en rund skive, sædvanligvis fremstillet af metal, med tænder rager ud fra den ydre perimeter, ligesom hjulet, som driver en kæde på en cykel. Tænderne er sædvanligvis kileformet, så de kan passe mod andre COGS, tandhjul eller kæder, når hjulet drejer. Du kan tegne en metallisk tandhjul i Photoshop uden meget besvær ved hjælp af Circle og rektangel værktøjer. Det sværeste er at sikre, at tandhjul er symmetrisk, med alle tænderne er den samme form og jævnt fordelt. Dette kan opnås ved at duplikere og rotere tandhjul som du tilføjer tænderne.

Instruktioner

Tegning af en Cog

1 Start Photoshop. Tryk på "Ctrl" og "N" samtidigt for at åbne Ny dokumentvinduet. Skriv "tandhjul" i feltet Navn. Angiv bredde og højde på 300 pixels, med 72-farveopløsning. Vælg "RGB Color" i menuen Color Mode og "Transparent" i menuen Baggrund Indhold. Klik på "OK".

2 Klik på "forgrundsfarve" farveprøve i værktøjskassen for at åbne farvevælgeren. Vælg en metallisk grå som "# A59FA6" og klik "OK".

3 Klik på "Zoom" tekstfeltet nederst i vinduet og skriv "180" for at gøre lærredet større. Vælg "Ellipse Tool" fra værktøjskassen. Træk værktøjet over lærredet for at gøre en grå cirkel, der optager omkring halvdelen af ​​den tilgængelige firkant. Hold "Shift" nede, mens du trækker værktøjet til at lave en perfekt cirkel.

4 Vælg "Elliptical Marquee Tool" fra værktøjskassen. Forestil cirklen er et ur og placere værktøjet på kanten af ​​cirklen ved 10-tiden. Hold "Shift" -tasten og træk værktøjet til den anden kant af cirklen klokken fire. Brug piletasterne til at flytte markeringsrammen, så det er i midten af ​​den grå cirkel. Tryk på "Slet" for at skære en hel i cirklen, efterlader en grå kant. Tryk på "Ctrl" og "D" for at fjerne lysavis linjer.

5 Klik på "Nyt lag" knappen nederst i panelet Lag. Vælg "Rektangel Tool" fra værktøjskassen. Tegn et rektangel, der er omkring 20 pixels høj og 40 pixels bred. Du kan bruge lineal til størrelse rektanglet eller bare trække rektanglet på den øverste del af randen. Hvis alle fire hjørner er inden for randen, vil rektanglet være den rigtige størrelse.

6 Klik på "Selection Tool" fra værktøjskassen og træk rektanglet væk fra fælgen, så du nemt kan se det. Klik på menuen "Rediger", vælg "Transform" og derefter klikke på "Perspektiv". Træk det nederste venstre hjørne til venstre omkring 10 pixels og klik på "OK". Rektanglet er nu en kileformet tand.

7 Træk kilen, så den sidder på toppen af ​​randen, uden hvide mellemrum mellem dem. Billedet ser nu sådan silhuetten af ​​en diamantring. Tryk på "Ctrl" og "A" for at vælge tanden, derefter "Ctrl" og "C" for at kopiere det. Tryk på "Ctrl" og "V" for at indsætte en kopi på lærredet.

8 Klik på menuen "Rediger" og vælg "Transform". Klik på "Roter 180." Træk det nedad, så det er under bunden af ​​fælgen, igen med nogen hvide mellemrum mellem de to former.

9 Klik på menuen "Lag" og vælg "Merge Visible." Klik på menuen "Lag" igen og klik på "Dupliker". Klik på "OK. Du har nu to lag af det samme billede.

10 Vælg "Transform" i menuen Rediger og klik på "Roter". Kig efter en trekant i Options øverst på skærmen. Dette er den Roterfeltet. Skriv "45" i feltet og tryk på "Enter".

11 Gentag de to foregående trin for at fusionere lagene igen, duplikere den fusionerede lag og drej det nye lag anden 45 grader. Gentag dette blot endnu en tid til at færdiggøre tandhjul. Vælg "Merge Visible" fra menuen Lag for at gøre tandhjul et enkelt objekt.

Tilføj en 3-D-effekt til Cog

12 Vælg "Dupliker" fra menuen Lag til at duplikere tandhjul.

13 Klik på "Image" menuen, vælg "justeringer" og klik på "Brightness / Contrast." Træk "Brightness" skyderen til venstre for at gøre den mørkere, og klik på "OK."

14 Tryk på "Op" og "højre" piletasterne omkring fem gange hver for at kompensere for de mørkere billede fra det lysere billede. Vælg "Arranger" fra Lag menuen og klikke på "Flyt tilbage." The tandhjul nu har dybde.

15 Flet de to lag ved at vælge "Merge Visible" fra menuen Lag.


relaterede artikler