Kopier og indsæt Tricks

March 19

Kopier og indsæt Tricks


Kopiering og indsættelse - om dens tekst, data, billeder eller links - er enormt nyttigt for når du har brug for at overføre information hurtigt. I stedet for at tage sig tid til at huske og skrive op hver lille stykke data, kopiere og indsætte kan overføre store mængder af information på få sekunder. Spar dig selv endnu mere tid og gøre kopiere og indsætte meget mere effektivt ved hjælp af nogle insider tricks og tips.

Tastaturgenveje

Tastaturgenveje hjælper pc-brugere med at finde hurtigere og mere effektive måder at navigere software. I stedet for at tage sig tid til at åbne nye menuer og vælge fra en liste af muligheder, tastaturgenveje slå flere trin arbejde i et tryk på en tast. De kopiere og indsætte funktioner har deres egne genveje. Du kan kopiere, tryk og hold "Ctrl" -tasten plus "C" tasten. Den tekst eller billede, du har fremhævet bør nu blive kopieret. Indsæt ved at holde "Ctrl" plus "V" tasten.

I Microsoft Excel

Der er et par kopiere og indsætte tricks, du kan udføre i Microsoft Excel. For eksempel, kopiere og indsætte bare formlerne i en celle (og ikke tallene) ved at fremhæve cellerne og kopiere dem. Vælg de nye celler, hvor du ønsker at indsætte formler og tryk og hold "Alt" tasten - tryk derefter på "E", "S" og "F" tasterne hurtigt efter hinanden. Dette vil åbne de relevante menuer gennem genveje, og vælg formlen pasta mulighed. Klik på "OK" knappen i popup-vinduet for at bekræfte. Andre Excel indsætte tricks omfatter indsætte formater, som er "Alt" plus "E", "S" og "T", og indsætte bare tallene uden formatering, som er "Alt" plus "E", "S" og " V. "

Brug Notepad

Microsoft Notesblok er et almindelig tekst program, der ofte bruges til at redigere grundlæggende kode. Du kan kopiere og indsætte igennem den for at fjerne eventuelle tekst stilarter, farver, dekorationer eller skrifttype formatering. Du skal blot kopiere teksten, lanceringen Notepad og indsætte formateret tekst i Notesblok side vinduet. Du bør bemærke alle tekstens formatering er blevet fjernet. Re-kopiere teksten i Notesblok og indsæt den hvor du har brug for det til at gå.

Andre genveje

De genveje til at kopiere og indsætte er ikke de eneste, der Window har programmeret ind i operativsystemet. For eksempel kan du få adgang til menuen Start i Windows ved at holde "Ctrl" tasten og trykke på knappen "Esc". Du kan også fortryde enhver handling, du netop har udført - såsom uheld at slette tekst - ved at trykke og holde "Ctrl" -tasten og trykke på "Z" knappen på dit tastatur. Formatering genveje omfatter understrege tekst ( "Ctrl" plus "U"), kursivere tekst ( "Ctrl" plus "I") og fed tekst ( "Ctrl" + "B").


relaterede artikler