Sådan bruges præsentationsnoter i iPad Keynote

February 27

Sådan bruges præsentationsnoter i iPad Keynote


Den Keynote ansøgning til Apple iPad frigør dig fra et voluminøst bærbar eller stationær maskine, når du opretter og vise dine præsentationer. Hvis du præsenterer til en gruppe, skifter iPad automatisk til Presenter display-tilstand, når du tilslutter et video-adapterkabel mellem tabletten og en skærm eller projektor. Presenter visningstilstand lader dig kontrollere og se din præsentation, herunder præsentationsnoter, mens kun dias vises på ekstern videoenhed.

Instruktioner

1 Åbn en Keynote-præsentation. Tryk på ikonet præsentation dokument for at åbne Keynote og indlæse præsentationen, eller tryk på ikonet Keynote ansøgning og tryk på "File", "Open" og navigere til præsentationen at åbne den.

2 Tilslut et video-adapterkablet til dock-stikket på iPad og den anden til en HDMI-indgang på din skærm eller projektor. Videoen adapterkabel kan købes fra en Apple butik eller online på apple.com.

3 Tryk på knappen "Layout" i øverste højre hjørne af skærmen. Tryk på "Aktuel og noter." Tryk på knappen "Play" for at starte præsentationen.

4 Før fingeren til venstre eller højre i studievært noter del af skærmen for at gennemgå noter, mens præsentationen er i gang.

TIPS

  • Hyperlinks i din præsentationsnoter er ikke aktive, mens iPad er i studievært display mode, så du bør sikre, at alle oplysninger du har brug for under din præsentation er en del af præsentationsnoter tekst.

relaterede artikler