Hvordan til Place Billeder på papir til at udskrive

June 6

Hvordan til Place Billeder på papir til at udskrive


Folk plejede at bringe deres film til en fotohandler for at få deres billeder udviklet. Nu kan du udskrive billeder i komfort i dit eget hjem. Dette er en billigere og enklere alternativ til at have dine billeder gjort professionelt. Derudover behøver du ikke at vente timer eller dage for dine fotos til udskrivning. De udskriver automatisk på din inkjet computer. Bare sørg for, at du bruger den rigtige kvalitet papir, når du udskriver dine fotos.

Instruktioner

1 Overfør billeder til computeren. Hvis du har et digitalt kamera, overføre billederne fra hukommelseskortet eller USB-kabel. Hvis de er på din mobiltelefon, e-maile dem til din computer. Hvis du har brug for at lave kopier af dine udskrive fotos, overføre dem til din computer med en scanner.

2 Start et af billederne på din computer. Tryk på knappen "Udskriv". Vælg papirstørrelse og kvalitet du ønsker til dit foto.

3 Tryk på knappen "Udskriv". Hvis fotoet udskrives korrekt, skal du gentage trin for at udskrive dine andre fotos. Hvis ikke, ændre indstillingerne for dit foto.

TIPS

  • Brug af høj kvalitet fotopapir, der kommer i mat eller blankt former.
  • Rør ikke ved papiret, før blækket tørrer. Du kunne plamage dine fotos.

relaterede artikler