AIFF til MP3 Conversion

January 12

AIFF til MP3 Conversion


MP3 lydformat er blevet standard for at spille på bærbare mobile enheder som iPods og Zunes. Så det er at foretrække at have AIFF lydfiler konverteres til MP3, så de kan afspilles med den mest lethed på computere og bærbare enheder. Konvertering AIIF til MP3 er en enkel proces, der vil på ingen måde skade de originale filer og kan gøres på en lignende måde på en Mac samt en pc ved hjælp af iTunes-software program.

Historie

Den AIFF format blev skabt af Apple til brug med deres Macintosh-computere. Det er et ukomprimeret format, hvilket betyder, at lyden er af høj kvalitet. På den negative side, filerne er ret store. AIFF filer kan være i mono eller stereo og har en udvidelse af .aif eller .lef efter navnet. De spiller med tilsvarende lethed på en pc, som de gør på en Mac.

effekter

Konvertering AIFF til MP3 gør det muligt at blive brugt på en lang række enheder, både i hjemmet og på farten. Mens MP3-formatet er i et komprimeret format, de fleste brugere, især dem lytter på bærbare afspillere, vil ikke finde nogen negativ indvirkning. Konvertering af AIFF til MP3 giver også mulighed for mere lyd til at blive placeret på en bærbar for at lytte til.

Forberedelse til at konvertere AIFF til MP3

Saml AIFF filer, der skal konverteres i en mappe på skrivebordet. Kør iTunes og gå til menuen "iTunes" øverst på skærmen og vælge "Preferences" fra drop down menuen. Vælg fanebladet "General" og vælg "Importer Setting" knappen på det vindue, der nu vises.

Ændring af iTunes indstillinger

Vælg "MP3 Encoder" fra kolonnen ved siden af ​​"Import Brug" på det vindue, der nu er dukket op. Vælg "Højere kvalitet" fra drop down menuen ved siden af ​​"Setting". Tryk på knappen "OK" nederst til højre for at lukke vinduet. Tryk på knappen "OK" nederst til højre for at lukke vinduet "Indstillinger".

Konvertering Process

Vælg "Music" -fanen i venstre side af iTunes-programmet.
Træk AIFF fil eller filer fra mappen på skrivebordet i iTunes hovedvinduet til højre. Filerne vil nu blive konverteret fra AIFF til MP3 og placeres i iTunes musikbibliotek. Afslut iTunes-programmet og arkiv eller slette de AIFF filer.

Ekspert Insight

Konvertering af en fil ad gangen kan sikre, at hver fil ordentligt ændres fra AIFF til MP3. Dette kræver en smule mere tålmodighed, men resultaterne er det værd.

Advarsel

Der er altid en chance for, at en AIFF fil kan blive beskadiget under konverteringen. Af denne grund er det bedst at lave en kopi af AIFF-fil til brug for konverteringen. På denne måde skal kopien blive beskadiget, originalen er uberørt.


relaterede artikler