Hvilke materialer bruges til at lave computere?

December 29

Hvilke materialer bruges til at lave computere?


Computere er lavet af et utal af forskellige metaller, plast, legeringer og andre materialer. Nogle materialer er fælles, ligesom kobber, mens andre er mere ukendte, ligesom 7,7,8,8-tetracyanoquinodimethane, og nogle er endda utrolig sjælden. Mens nogle af de, der anvendes i din computer dele materialer kan være farlige, moderne systemer bruger færre og mindre farlige giftige og giftige komponenter.

Lavet af Metals

Almindelige metaller som kobber, bly og guld anvendes på en række af computer dele. For eksempel kan bly anvendes som et loddemiddel, strålingsbeskyttelse og som en plast stabilisator i PVC kabler. Guld anvendes ofte til pin plating, og kobber anvendes som en leder, men også bruges på harddiske sammen med aluminium, magnesium, silicium og zink. Der er også visse legeringer på harddisk pladerne som kobolt, nikkel og jern. Metaller er almindeligt forekommende på computer tarme, fra stål og anodiseret aluminium til kulfiber.

Prepped med plast

Plast i computere bruges til to hovedformål. Mens nogle bruges som isolering til at beskytte computer dele mod varme, nogle anvendes i kondensatorer, der leder elektricitet. Disse kaldes polymer kondensatorer, og mange er baseret på den organiske forbindelse 7,7,8,8-tetracyanoquinodimethane. Nogle computer tarme indeholder plast, men disse er generelt lavere kvalitet i modsætning til deres metal kolleger. Plast er også i stand til at skabe fuldstændige elektroniske kredsløb, selvom silicium er endnu mere effektivt.

Sjældne og bemærkelsesværdige Ressourcer

Mange sjældne materialer, primært metaller, der anvendes i konstruktionen af ​​computer dele. For eksempel, højtydende harddiske anvende et materiale kaldet ruthenium, som er sjældnere end både guld og platin. Andre omfatter neodym, gallium, lutetium, tantal og rutherfordium, som alle kan findes i isolatorer, transistorer og processorer. Et andet materiale, der anvendes i processorer, hafnium, kan løbe helt ud i cirka 10 år i det nuværende tempo forbrug, selvom zirconium kan være en levedygtig erstatning.

sundhedsfarer

Mange stykker hardware omfatter bly og kviksølv; bly og kviksølv toksicitet kan give problemer i centralnervesystemet, leveren og andre organer. Brom kan findes inde mange interne computer dele og giftige stoffer, kendt som ftalater kan findes på produkter, der indeholder polyvinylchlorid, som kan omfatte plastik belægning på kabler. Bly og kviksølv kan også findes i flydende krystaldisplays, samt kobber, der overstiger foreskrevne grænseværdier. Mens bare håndterer computer dele på en normal basis ikke er nok til at forårsage mange problemer, kan visse virkninger være kumulative, og de også påvirke, hvordan du kan genbruge gamle dele.

Oprettelse Crystal Displays

LCD-skærme fungerer ved hjælp af elektrisk strøm til at oplade segmenter af flydende krystaller, som er arrangeret i rækker og kolonner, for at skabe det, du ser på skærmen. Krystallerne er omgivet af polymer, indiumtinoxid, siliciumdioxid og glas på hver side. Du kan også finde forskellige metaller og plast på de fleste skærme som en del af skærmens kabinet og forskellige havne. På grund af de anvendte i LCD-skærme materialer, nogle stater har strenge love om, hvordan du skal genbruge dem, og de bør ikke smidt i papirkurven.