Sådan Konverter Lokal konto til Domain konto

October 31

Når du konverterer et lille netværk til et domæne, kopiering lokale computer brugerkonti til domænekonti er kedelig. Der er en lettere svar til netværksadministratorer, der har brug for at konvertere lokale konti. Efter domænekonti er foretaget, konvertere profil konti opnås gennem copy-and-paste procedurer.

Instruktioner

1 Log ind på den lokale computer med domænet brugerkonto. Når computeren og domænet brugeren er en del af domænet, kan brugeren logge på domænet på maskinen. Når du logger ind på maskinen for første gang, er en mappe for domænet konto oprettet på den lokale maskine. Denne mappe bruges senere i omdannelsen.

2 Dobbeltklik på "Denne computer" ikonet på skrivebordet. Dobbeltklik på "C" drev. I "Documents and Settings" mappe, er brugernavnet af domænet brugerprofil gemt. I den samme mappe, er brugernavnet på den lokale konto gemt. For at konvertere den lokale konto til et domæne-konto, skal kopieres profilen.

3 Log ud af maskinen og log ind igen som administrator af domænet. Hvis du vil kopiere filerne, skal brugeren administratorrettigheder på computeren.

4 Naviger til placeringen af ​​den lokale brugerkonto angivet i trin 2. Kopier filerne fra den lokale brugerkonto direktør og indsæt filerne til domænet brugermappe.

5 Log af maskinen og logge ind som det domæne brugeren. På dette tidspunkt, bør profilen og indstillingerne fra den lokale konto blive konverteret til domænet konto.


relaterede artikler