Sådan installeres Manga på Nook Color

March 2

Hvis du er vant til at læse digitale manga på din computer, kan du også læse dem på din Nook Color, så du kan læse dem, mens du er på farten. The Nook Color, en batteridrevet e-reader foretaget af Barnes & Noble, har en 7-tommer fuld-farve touch-følsomme skærm, hvilket gør den velegnet til læsning japanske tegneserier. Enheden understøtter manga dokumentfiler, der er gemt i EPUB og PDF-formater. Du kan hente manga fra Barnes & Noble over internettet via Wi-Fi til din Nook Color eller kopiere dem til enheden fra din computer.

Instruktioner

Hent

1 Tryk på "Power" knappen på venstre side af Nook Color og hold den i to sekunder for at tænde enheden. Hvis du ikke allerede er tilsluttet et Wi-Fi-netværk, gå til et sted, der har Wi-Fi-service, som Nook Color automatisk registrerer. The Nook farve viser en liste over Wi-Fi-netværk. Tryk på navnet på en Wi-Fi-netværk til at slutte sig til den, og skriv i Wi-Fi-netværk adgangskode, hvis det kræves.

2 Tryk på "Nav" pilen nederst i enhedens display. Den "Quick Nav Bar" vises.

3 Tryk på "Køb" ikonet. Et virtuelt tastatur vises på displayet. Skriv et søgeord som "Manga", og tryk derefter på "Søg". Tryk på en manga titel fra listen over søgeresultater. Tryk på "Søg" nederst på skærmen.

4 Tryk på den grønne knap med manga pris. Knappen Prisen bliver til en knap der hedder "Bekræft." Tryk på "Bekræft", og indtast derefter din adgangskode Barnes & Noble, hvis du bliver bedt om. Manga downloads til Nook Color.

5 Tryk på "Library" på Quick Nav Bar for at se en liste over dine bøger, magasiner og aviser. Tryk på navnet på en manga at åbne den og begynde at læse.

Kopier fra Computer

6 Tilslut din Nook Color til en USB-port på computeren med Nook s medfølgende USB-kabel. The Nook monterer på din computers skrivebord som et drev kaldet MyNOOKcolor. Hvis du bruger en Windows-pc og se en meddelelse, der spørger dig, om du vil installere en driver til Nook, skal du klikke på "Annuller". Den Nook ikke kræver, at du downloade en driver for at bruge enheden.

7 Dobbeltklik på ikonet Nook at åbne den og afsløre sine mapper.

8 Træk manga filer gemt i PDF- eller EPUB-format fra en mappe på din computer på Magasiner mappe i Nook.

9 Skub Nook fra din computer og frakoble kablet.


relaterede artikler