Hvordan at scanne og rense en computer

May 3

Hvordan at scanne og rense en computer


Ligegyldigt hvilken type computer du har, eller hvordan du bruger computeren, er det vigtigt at køre regelmæssige scanninger for virus og spyware. Disse ondsindede programmer kan kompromittere dine personlige oplysninger og sætte dig i fare for identitetstyveri, så opholder sig på toppen af ​​disse potentielle problemer er den bedste måde at beskytte dig selv.

Instruktioner

1 Log på din computer og åbne din internetbrowser. Kig efter online-scanninger, der kontrollerer din computer for virus og spyware. Der er en række af disse gratis online scanninger til rådighed, så det burde ikke være svært at finde en. Radio vært Kim Komando anbefaler både Webroot og AVG virus og spyware beskyttelse. Norton og Symantec kommer standard på mange computere, og de giver fremragende beskyttelse, så godt.

2 Fjern eventuelle infektioner fundet af online scanning Genstart derefter computeren. Logge på internettet og gentag scanningen efter computeren genstarter.

3 Tjek din computer for at sikre, at du har en kvalitet anti-virus software pakke og anti-spyware beskyttelse på plads. Kig efter produkter, der har et godt ry i branchen - Webroot, Norton, Symantec og AVG er alle gode valg. For ekstra beskyttelse, tilføjer en anden anti-spyware pakke - to anti-spyware-pakker kan installeres på den samme computer. Det er bedst, dog kun til at køre en anti-virus pakke - kører mere end et anti-virus pakke kan forårsage konflikter. For spyware beskyttelse, både AdAware af Lavasoft og Spybot Search and Destroy er populære valg.

4 Kør en komplet scanning ved hjælp af en anti-spyware pakke og derefter den anden. Køre to forskellige programmer er den bedste måde at finde alle de infektioner, der kan være til stede. Ofte vil et program finde infektioner, de andre ulykker.

5 Kør en komplet scanning af din harddisk ved hjælp af din anti-virus software-pakke. Cure eventuelle infektioner ved at klikke på "Cure" -knappen på software-prompt. Genstart computeren, når kuren er færdig, og gentag scanningen.


relaterede artikler