Der er en hvislende lyd Når MacBook Pro samles igen

November 7

Der er en hvislende lyd Når MacBook Pro samles igen


Uanset om du har en MacBook Pro, der er for nylig blevet opgraderet eller samlet igen, eller jeres har aldrig haft mange problemer at tale om, er du ikke alene, hvis du oplever en hvislende lyd, når din bærbare computer er tændt. Mange MacBook Pro ejere har klaget over dette spørgsmål, som er blevet tilskrevet af nogle for at være en glitch - eller blot en irriterende funktion - af computerens central processing unit (CPU).

CPU

Hvis du har en dual-processor i MacBook og du høre hvislende støj nu, men hørte det ikke før din samling, er der en chance for, at en af ​​dine CPU'er funktionssvigtet og arbejder nu igen. Mange MacBook Pro brugere har rapporteret, at når den ene CPU ikke bliver brugt, og det væsentlige er "kede" eller tomgang, det gør en hvislende lyd.

løsning

En mulig løsning på dette problem er at give, at CPU noget at gøre. Mange brugere har været i stand til at stoppe hvæsende støj ved at åbne deres PhotoBooth ansøgning. Fordi PhotoBooth program bruger computerens iSight-kamera, åbner programmet giver, at CPU noget at fokusere på. Mens dette tager en procentdel af din samlede CPU-kraft, der kunne bruges til andre processer, nogle brugere finde denne foretrække frem for den hvislende lyd.

CPU Nap

Nogle MacBook Pro brugere anvender også mulighed for at deaktivere den anden CPU for at få den hvæsende støj til at stoppe. En måde at gøre dette på er at klikke på menuen Apple øverst til venstre på skærmen, og vælg derefter "Systemindstillinger." Vælg "processen" systempaneloperatør, og placere et flueben ud for "CPU 2." Vælg "Tillad Nap" afkrydsningsfelt, som forårsager den anden CPU til at være inaktiv. Senere, hvis du arbejder på processer, der kræver mere processorhastighed, såsom grafiktunge eller video arbejde, gå tilbage og genaktivere den anden CPU.

Af tredjeparts applikationer

En anden løsning er at hente og derefter køre et program designet specielt til at undgå hvæsende støj. En sådan anvendelse er Stille MBP. Når downloadet programmet bruger en lille procentdel af den anden CPU, hvilket skære CPU støj.

Opdatering PRAM

I nogle tilfælde kan den hvislende støj komme fra MacBook lydkort. En mulig løsning på dette problem er at opdatere PRAM, som kan påvirke højtaler volumen og forårsage problemer med computerens lydkort. Hvis din computer er blevet samlet igen for nylig, kan det være værd at nulstille PRAM til standardindstillingen. For at gøre dette, vend computeren, vent et par minutter og derefter tænde den igen. Før du ser den grå skærm, hold "Command", "Option", "P" og "R" tasterne på tastaturet samtidigt. Hold tasterne, indtil computeren er genstartet, og du hører Mac startlyden anden gang.


relaterede artikler