Sådan fjernes programmer, der ikke fjerne

March 1

Sådan fjernes programmer, der ikke fjerne


Edb-programmer er som regel ret nemt at fjerne, når du ikke har brug for dem længere - blot bruge programmets egen uninstaller, eller Windows Tilføj / fjern programmer. Men nu og da kan du finde et program, der bare ikke vil gå væk --- måske dele er blevet slettet, men det er stadig på din computer med tilsyneladende ingen måde at fjerne det. I så fald, er det tid til at gå under kølerhjelmen og manuelt fjerne programmet, eller hvad der er tilbage af det.

Instruktioner

1 Sikkerhedskopiere registreringsdatabasen. Dette er kritisk, da du vil være at ændre registreringsdatabasen for at fjerne programmet, og hvis du laver en fejl det kunne betyde meget dårlige ting til din computer.

2 Find programmets mappe på din harddisk og slette den og alle filerne i den. Mappen vil normalt være i en mappe ligner C: \ Program Files \ Company eller Produktnavn \ application.exe.

3 Gå til "regedit". I Windows XP kan du klikke på menuen Start, og klik derefter på "Kør" og skriv regedit i feltet, og klik på "Enter". I Vista og 7, skal du klikke på Start-menuen, skriv regedit i "Søg" feltet, og klik på "regedit", når det vises i resultaterne.

4 Gå til "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE," find mappen for anvendelse og slette den. Så gå til "HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE," find mappen for anvendelse og slette den. Vær forsigtig, når du udfører disse trin, da eksempelvis den mappe, der siger "Microsoft" indeholder Windows, og bør ikke slettes.

5 Slet eventuelle genveje til programmet ved at højreklikke på ikonet og vælge "Slet."

TIPS

  • Hvis du ikke har det godt grave rundt i registreringsdatabasen, der er afinstallering programmer, der vil gøre arbejdet for dig (se Resources).
  • Sikkerhedskopiering din registreringsdatabasen er afgørende. Hvis du er bekymret overhovedet om at foretage ændringer i registreringsdatabasen, kan du springe dette skridt, selv om dele af programmet vil forblive på din computer.

relaterede artikler