Sådan Sync filer i Ubuntu med en bærbar

September 18

Sådan Sync filer i Ubuntu med en bærbar


Når du bruger flere computere, synkronisering af filer mellem dem er et must. Det hjælper skære ned på lagerplads, og sikrer, at du aldrig ud og om med den seneste version af den fil, du har brug for. Der er et par af tjenester, der gør at synkronisere dine filer mellem en desktop og laptop enkel, herunder Ubuntus cloud-tjeneste Ubuntu One, der kommer integreret i systemet, og den tredje-parts Dropbox.

Instruktioner

Ubuntu One

1 Opsæt Ubuntu One på både din stationære og din bærbare computer. Hvis du ikke har en Ubuntu One konto, kan du tilmelde dig en gratis konto på one.ubuntu.com, med ekstra plads til rådighed til køb. Ubuntu One optioner kan findes under "System" og derefter "Preferences" og derefter "Ubuntu One."

2 Åbn din hjemmemappe, og højreklik på den fil eller mappe, du vil synkronisere til Ubuntu One. Du bliver nødt til at indstille hver fil eller mappe at synkronisere en ad gangen; valg af flere filer virker ikke.

3 Gå til "Ubuntu One" og derefter "Synkroniser denne mappe." Synkronisering kan tage lidt tid, afhængigt af størrelsen på din mappe. Når du åbner mappen, vil du se et bånd, der siger "Ubuntu One", og viser et afkrydsningsfelt ud for "Synkroniser denne mappe."

Dropbox

4 Hent Dropbox på både din stationære og din bærbare computer. Dropbox er en multi-platform online back-up tjeneste, der tilbyder en gratis to GB konto, med 50 GB og 100 GB planer til rådighed til køb.

5 Kopier de filer, du vil sikkerhedskopiere i "Dropbox" mappe i din hjemmemappe. Denne mappe vil opføre sig som en almindelig mappe, bortset fra at alle filer er kopieret ind i denne mappe vil blive bakket op på Dropbox-serveren.

6 Synkroniser mapper fra Dropbox ved først at flytte dem ind i Dropbox-mappen, derefter oprette en genvej i din hjemmemappe. Dette giver dig mulighed for at få adgang til filer i mappen (såsom "Dokumenter") uden at skulle åbne Dropbox, og sikrer, at hver gang du gemmer en fil det er passende bakkes op.

TIPS

  • Ubuntu One i øjeblikket har en Windows betaversion, hvilket yderligere kan hjælpe dig synkronisere filer mellem flere operativsystemer.
  • Dropbox virker på Windows, Linux og Mac-computere.
  • Google Sync er en tjeneste, der giver dig mulighed for at synkronisere din Gmail og kalender med Google, hvilket gør det nemt at bruge på flere computere; denne service omfatter ikke filer.
  • Du skal bruge en aktiv internetforbindelse for at synkronisere filer - hvis du kopierer eller ændre filer, mens din Internet er deaktivere eller uden for rækkevidde, vil filerne vente, indtil du igen forbundet til synkronisering.

relaterede artikler