Hvad skal gøre, når en Toshiba bærbar mangler OS eller har en uformateret Active partition

April 2

Hvad skal gøre, når en Toshiba bærbar mangler OS eller har en uformateret Active partition


Efter at have oplevet problemer med software eller udskiftning af harddisken på din bærbare computer, er du nogle gange tilbage med en uformateret partition eller en manglende OS. Dette er især vanskeligt at løse, hvis du ikke længere har de inddrivelsesprocedurer diske, der fulgte med den bærbare computer. For at understøtte sine bærbare computere, Toshiba tilbyder downloads af drivere og installere diske fra sin hjemmeside. Du kan også vælge at købe din egen oprindelige diskette eller bruge diske, du allerede har. I begge tilfælde skal du geninstallere OS og din anden software.

Skillevægge og formatering

Harddiske er samlinger af diske med en magnetisk overflade. Partitionering disse drev installerer en overordnet struktur på den magnetiske overflade, så disken hoveder til at skrive digitale data og læse den igen. Mens du kan miste adgang til OS, vil din harddisk stadig har en aktiv partition, som vil kræve formatering.

Når du indsætter dem i det optiske drev, Toshiba nyttiggørelse diske og Windows installation diske automatisk kontrollere, om harddisken har den rette formatering. Hvis ikke, vil disse diske formatere drevet efter rådgive dig og spørger, om du vil fortsætte. Når du klikker på "Ja," de vil formatere den aktive partition, og du vil være i stand til at re-installere Windows.

Toshiba Disks

Toshiba laptops kommer med enten diske gør det muligt at installere Windows på din bærbare computer, eller med nyttiggørelse diske, der sætter den bærbare tilbage i den konfiguration, det havde, da det var nyt. Når du ikke længere har en funktionel OS installeret på din harddisk, kan du indsætte en af ​​disse diske i det optiske drev, og følg vejledningen for at geninstallere Windows og Toshiba drivere. Kun diske, der fulgte med din bærbare computer vil fungere korrekt. Toshiba diske fra en anden computer vil give en fejlmeddelelse.

Windows diske

Hvis du ikke længere har Toshiba diske, der fulgte med den bærbare computer, du nødt til at købe originale Windows diske. Du kan også bruge Windows diske, som du allerede har, og som ikke anvendes til en anden computer. Hvis du vil installere en Windows-version, der er forskellig fra den, der bruges til at være på den bærbare computer, se op din bærbare model på Toshibas hjemmeside toshiba.com for at sikre den bærbare computer er kompatibel med anden version. Toshiba bærbar online brugervejledning på Toshibas hjemmeside har også et telefonnummer til Toshiba teknisk support, hvis du har yderligere spørgsmål. Når du har Windows disk, kan du indsætte det i det optiske drev, og det vil installere Windows på din bærbare computer.

driver Installation

Windows-diske og nogle Toshiba diske kan ikke omfatte de Toshiba laptop drivere. Du kan downloade drivere til dit specifikke model fra Toshiba hjemmeside. Nogle gange din bærbare computer vil allerede være i stand til at få adgang til internettet uden yderligere drivere, efter at du har installeret Windows. I dette tilfælde kan du downloade driverne direkte på den bærbare computer, og følg vejledningen fra hjemmesiden til at installere dem. Ellers vil du nødt til at hente driverne til en anden computer, kopiere dem til en cd eller USB-drev, og overføre dem til den bærbare computer. Når driverne er installeret, vil du have en helt funktionelle laptop kører Windows.


relaterede artikler