Sådan Konverter en cd video til dvd

March 19

Sådan Konverter en cd video til dvd


Mange mennesker tror, ​​at DVD erstattet videokassette. Det er ikke kendt, at der var et videoformat mellem de to kaldes VCD. Dette brugte en cd, der kunne spille i en computer. Konvertering af en cd video i en dvd vil gøre det kompatibelt med DVD-afspillere samt nutidens computere.

Instruktioner

Konvertering CD Video Disc til DVD Format

1 Hent og installer den gratis IsoBuster program til computerens skrivebord. Genstart computeren.

Indsæt cd-video-disk i computerens dvd-drev.

2 Kør IsoBuster programmet. Vælg dvd-drevet fra kolonnen i venstre side af programmet. Find mappen mærket med en rød ISO logo, og tryk på "+" for at udvide kolonnen.

Vælg den MPEGAV mappe, der nu afsløret i kolonnen. Vælg den video til at konvertere, der er i kolonnen til højre side af programmet. Videoen fil vil have en ".dat" i slutningen af ​​sit navn.

3 Højreklik på videofilen, og vælg "Extract Men Filter Kun M2F2 MPEG Frames" fra drop-down menu, der vises. Slip menuen.

4 Sæt et nyt navn med en ".MPG" i slutningen i "File name" kolonne i det vindue, der nu vises. Tryk på knappen "Gem" i højre side af vinduet for at konvertere cd video til et format acceptable for at sætte på en DVD.

5 Vend tilbage til kolonnen med ".dat" filer, og vælg en anden video til at konvertere. Gentag proceduren for at konvertere denne video-fil. Fortsætte med at gøre dette indtil alle videofiler fra cd'en video disc er blevet konverteret.

Afslut IsoBuster programmet. Skub cd video disc.

Gøre DVD

6 Download og installer Nero program til skrivebordet på computeren. Genstart computeren.

Sæt en tom, skrivbar dvd i computerens dvd-drev.

7 Kør Nero programmet, og klik på fanen Video i Nero StartSmart interface.

8 Klik på "Make DVD" i Nero StartSmart. Klik på knappen "Tilføj" i "Min DVD" vindue, der vises, og navigere til hvor .MPG videofiler er. Fremhæv hver .MPG videofil ved at klikke på det, mens du holder Shift-tasten nede. Klik på "Færdig" knappen for at lukke vinduet og belastning i .MPG filer.

9 Klik på knappen "Næste" for at få indstillingerne Burn. Indstil kopier, der skal gøres til "1", og luk vinduet ved at trykke på knappen "OK".

10 Klik på knappen "Burn". Programmet vil nu brænde videofiler på dvd.

Afslut Nero programmet, når filerne er kopieret til DVD-disken. Skub DVD-disk.

TIPS

  • Brug en kopi af CD videofilen for kopieringen til DVD. Hvis der er en korruption eller problem under konverteringen, vil den oprindelige videofil være uberørt.
  • Den lavere opløsning på CD video vil ikke ændre bare fordi det er blevet overført til en dvd.

relaterede artikler