Sådan Slet Internet Bagtalelse

December 20

Internettet, mens gavnlig på mange måder, fungerer også som et offentligt forum for forbryderiske enkeltpersoner til at få hævn for en reel eller forestillet uretfærdighed, sprede injurier og bagvaskelse om individer, de ikke kan lide, og samle afpresning materialer, såsom pinlige billeder fra en angiveligt privat social networking konto. Mens noget, der rammer internettet aldrig kan blive fuldt slettes, kan du tage skridt til at få bagtalende oplysninger om dig slettet af enten hosting part eller den person, der har uploadet det.

Instruktioner

1 Spørg den fejlende enkelte til at fjerne det usmagelige indhold fra hvor han lagt det. Dette virker måske ikke, hvis den enkelte udstationerede de oplysninger at vide, at det var falsk eller skadelige, og gjorde det med vilje for at give dig problemer. Ellers kan han acceptere at slette bagvaskelse, især hvis du bevise, at det er falsk.

2 Send en sletning anmodning til virksomhed eller enkeltperson vært for indhold. For eksempel, hvis nogen begynder en usmagelige hjemmeside imod dig og udgiver det ved hjælp af en gratis hosting service, kontakte denne vært og dokumentere, at oplysningerne er falske eller skadeligt, og anmode om, at selskabet fjerne det. Læs virksomhedens Servicevilkår hvis det har en; gerningsmanden kan overtræde vilkårene for sin aftale ved at offentliggøre løgnagtige ting med tjenesten.

3 Rådfør dig med en advokat om dine juridiske muligheder. En advokat kan lede dig hen imod de relevante trin for at have de oplysninger fjernet, og kan også fortælle dig, hvis gerningsmanden er i sin gode ret til at udgive, hvad han har, eller hvis du har juridiske grunde til at indgive en retssag. Desuden kan en advokat være i stand til at give dig en skriftlig brev på dine vegne anmode om, at oplysningerne skal fjernes, mindre juridisk indgreb mod den bagvasker.


relaterede artikler