Hvorfor er min 56K modem Arbejde i 28K?

December 17

Hvorfor er min 56K modem Arbejde i 28K?


Alle ønsker deres dial-up modems adgang til internettet så hurtigt som muligt. Modemer har en maksimal hastighed på 56 kbps (kilobit per sekund), fordi det er den hurtigste telefonlinjer kan med held overføre data. At have en 56K modem betyder ikke altid at få denne hastighed. Det meste af tiden, vil en dial-up forbindelser svinge fra session til session, afhængigt af forskellige faktorer. Blot at købe en 56K modem garanterer ikke hurtigere hastigheder i dag-til-dag internetaktiviteter.

56K virker begge veje

56K er påkrævet på begge ender af forbindelsen til udrette højere hastigheder. Hvis du køber en 56K, men du opretter forbindelse til en computer, der kører med et 28K modem, den hurtigst mulige hastighed for forbindelsen er 28K. De modemer vil sammenligne evner og køre med den hurtigste hastighed, at både pålideligt kan overføre data.

Drivers

Sørg for, at driverne til dit modem er up-to-date. Tjek producentens websted for driveropdateringer. Nogle gange er der konflikter mellem et modem og det system, der kan resultere i den misligholdende til en anden sats. Hold drivere opdateret for dit systems generelle velbefindende.

Service udbyder

Nogle tjenesteudbydere har særlige linjer for 56K tilslutninger. Dette forhindrer brugere med lavere hastighed modemer fra spilde linjen. Sørg for at du bruger den korrekte tal, der er i stand til en højere hastighed forbindelse. Hvis du lige opgraderet fra en langsommere modem, kan det stadig standard til et tal, der kun går op til hastigheden af ​​den tidligere modem.

telefonlinje

Telefonlinjen selv kan forårsage at modemet ikke være så hurtigt som det er i stand til. Modemet vil dømme den analoge forbindelse og bestemme hastigheden det kan pålideligt sende og modtage data. En støjende linje kan forårsage modemet til at sætte farten ned. Sørg kvalitet kabler bruges til at forbinde modemet til væggen. Kontroller også kabler under huset, der forbinder udvidelser. Et defekt kabel kan nedbringe udførelsen af ​​hele netværket. Hvis problemet kommer fra uden for huset, skal du kontakte telefonselskabet.

protokoller

Protokoller er som et sprog, et modem taler. Internet-udbydere bruger mange typer af protokoller. Kontroller, at du har adgang til udbyder med den korrekte protokol. Den forkerte protokol er måske ikke gøre forbindelsen ubrugelig, men gøre det udføre langsommere end det er i stand til. Nogle protokoller, der er fælles er V.90, X2, og K56Flex.


relaterede artikler