Hvordan man laver en gratis computer Banner

November 28

Hvordan man laver en gratis computer Banner


Disse dage, mange enkeltpersoner og virksomheder har deres egne hjemmesider. Der er mange aspekter at oprette en hjemmeside, fra at vælge den rigtige vært til at beslutte om indhold og antal sider. , Måske det vigtigste aspekt af en hjemmeside er, hvordan det ser ud. En banner spiller en vigtig rolle i det samlede visuelle indtryk. Din banner fortæller en besøgende, hvor de er, og hvad du er alle om. Der er flere gratis programmer, du kan bruge til at oprette din egen banner.

Instruktioner

Microsoft Paint

1 Indlæse billeder, du vil bruge i banner baggrund på din computer. Gem dem alle til den samme mappe.

2 Åbn Microsoft Paint. Vælg "Resize" indstille bredden og højden for dit banner og klik på "OK".

3 Åbn billeder, du lagt i en separat fremviser, såsom Internet Explorer, og kopiere og indsætte dem i Paint banner dokumentet. Resize og placere dem som du indsætter dem.

4 Vælg "Tekst" værktøj og vælge den skriftstørrelse og stil, du ønsker. Ændre "Farve 1" til den ønskede farve til banneret tekst.

5 Træk en tekstboks på banneret og indtast din tekst. Gem dit arbejde som en JPEG.

GIMP

6 Indlæse billeder, du vil bruge i banner baggrund på din computer og gemme dem alle til den samme mappe.

7 Open GIMP. Vælg "File" i menuen og vælg "Ny". I den dialogboks, der vises, skal du indtaste bredde og højde du ønsker for dit banner og klik på "OK".

8 Vælg "File" i menuen og vælg "Åbn som Lag." I dialogboksen, skal du holde "CTRL" -tasten og vælg de billeder. Klik på "Åbn", og billederne vises på separate lag. Brug "Scale" og "Flyt" værktøjer til at placere billeder, hvor du vil have dem.

9 Vælg "Tekst" værktøj og vælge den skriftstørrelse og stil, du ønsker. Change "forgrund" farve til den farve du ønsker til banneret tekst.

10 Træk en tekstboks på banneret og indtast din tekst. Gem dit arbejde som en JPEG.

OpenOffice Draw

11 Indlæse billeder, du vil bruge i banner baggrund på din computer. Gem dem alle til den samme mappe.

12 Start OpenOffice. I dialogboksen, klik på "Tegning" knappen. Dette vil åbne Draw program.

13 Vælg "Format" i menuen og vælg "Sideopsætning". I den dialogboks, der vises, skal du indtaste bredde og højde du ønsker for dit banner og klik på "OK".

14 Vælg "Indsæt" i menuen og vælg "Billede". Fra valgmuligheder, vælg "Fra fil". Find et af de billeder, du importerede og åbne den. Brug håndtagene omkring billedet for at ændre størrelsen og placere det. Gentag for alle andre billeder.

15 Vælg "Tekst" værktøj og vælge den skriftstørrelse og stil, du ønsker. Ændre "Font" farve til skyggen, du ønsker til banneret tekst. Træk en tekstboks på banneret og indtast din tekst. Gem dit arbejde som en JPEG.