Hvordan kan man øge den Hukommelse til en Dell Latitude bærbar

March 12

Hvordan kan man øge den Hukommelse til en Dell Latitude bærbar


Hvis din Dell Latitude laptop har kørt langsommere sidst, kan det være tid til at øge mængden af ​​hukommelse computeren bruger. Installation denne RAM-hukommelse i maskinen kræver kun 10 minutter af din tid og pr august 2010 priser, omkring $ 50 for hardware, der kræves til opgraderingen. Ved opgradering, vil du opleve hurtigere indlæsning hastigheder, hurtigere svartider og hurtig webbrowsing. Heldigvis denne reparation kræver blot skruetrækkere, som du kun kan være nødvendigt at lirke ud et panel til at installere RAM.

Instruktioner

Udskiftning af First RAM Memory Stick

1 Fjern batteriet og / eller AC opladeren fra din bærbare computer. Dette forhindrer en elektrisk bølge fra at skade dig eller din computers følsomme komponenter.

2 Vend computeren, og find plast panel i midten af ​​den bærbare computer. Under dette panel ligger RAM nødvendig for at opgradere.

3 Skru panel med din lille stjerneskruetrækker. Løft den op for at afsløre RAM memory stick.

4 Tag fat i hukommelsesmodulet med fingrene. Træk pinden forsigtigt ud fra sin sokkel.

5 Find din nye RAM stick og fjern al emballage for at forberede den til montering i nu tomme sokkel.

6 Reverse ovenstående trin for at installere din RAM-modul, og derved øge hastigheden på din Dell Latitude computer.

Opgradering af anden RAM Memory Slot

7 Fjern din bærbare computers batteri og / eller AC-adapter til at forhindre overspænding i at skade dig eller din computers elektronik.

8 Indsæt din skruetrækker ind i højre side af tastaturet dækning, som er placeret på toppen af ​​tastaturet. Pry med skruetrækker til at fjerne dette dæksel til at afsløre tastaturets skruer.

9 Fjern de to nu-eksponerede Phillips skruer, der holder tastaturet på plads. Løft forsigtigt tastaturet fra computeren, og læg den til side. Det er ikke nødvendigt at afbryde tastaturet til at erstatte din bærbare RAM.

10 Find RAM modul, som er placeret direkte over musemåtte. For at fjerne det fra den bærbare computer, skal du finde de to plastik låsene holder modulet i den bærbare computer, og sprede dem åbne med fingrene. RAM-modul vil poppe op på en 30 graders vinkel.

11 Tag fat i modulet med hænderne, og erstatte den med den nye RAM-hukommelse, du har købt. Skub det ned, og lås låsene til at holde det på plads.

12 Reverse ovenstående trin for at installere din anden RAM-hukommelsesmodul.

TIPS

  • Hvis du føler dig utilpas arbejder omkring din computer, overveje at tage det til en certificeret computer værksted for at få dem opgradere RAM til dig. De bør være i stand til at fuldføre denne enkle proces hurtigt og billigt.
  • Det anbefales, at du har den samme mængde RAM hukommelse i hver hukommelsesplads. Dette bidrager til at øge hastigheden og effektiviteten i din hukommelse. Hvis du erstatter en hukommelse slot, overveje at opgradere den anden også.
  • Husk, at Dell Latitude bærbare computere kun kan tage en max RAM hukommelse på 2 GB. Ved maksimal, skal du kun sætte i en 1 GB RAM stick i hver hukommelsesplads.