Sådan Find en Driver til My Video Controller

March 9

Sådan Find en Driver til My Video Controller


Videoen controller, eller grafikkort, da det er mere almindeligt kaldes, kræver en driver til at kommunikere med computeren korrekt. En driver er et lille stykke software, der fortæller enheden og computeren, hvordan at interagere med hinanden. Hvis dit grafikkort begynder at funktionsfejl eller begynder at tilfældigt ned, mens du kører programmer eller spil, så føreren er sandsynlige årsag. Når du oplever problemer med dit installerede video controller, er det bedst at bruge Windows Update til at finde den korrekte driver.

Instruktioner

1 Åbn "Start" menuen Windows og vælge "Kør" for at åbne dialogboksen Kør. Kør kommandoer kan skrives direkte i søgefeltet på menuen "Start", hvis du kører Windows Vista eller Windows 7.

2 Skriv "devmgmt.msc" i dialogboksen Kør, og klik på "OK." Tryk på "Enter", når du skrive kommandoen, hvis du skriver det i søgefeltet på "Start" menuen i Windows Vista eller Windows 7. Dette åbner Windows Enhedshåndtering.

3 Klik på "Vis" i menuen Device Manager og klik "Vis efter type." Klik på "Skærmkort" fra Enhedshåndtering liste enhed. Højreklik på navnet på din video controller og klik på "Egenskaber" fra kontekstmenuen.

4 Klik på "Driver" fanen i videoen controllerens egenskaber skærm. Dette faneblad viser oplysninger om den aktuelle driver grafikkortet bruger. Klik på "Opdater driver" og lad Windows til at oprette forbindelse til Windows Update til at finde den video kortets korrekte driver. Klik på "Næste".

5 Klik på "Næste" efter guiden driverinstallationen lokaliserer den korrekte eller opdaterede driver til din video-controller. Lad computeren for at fuldføre installationsprocessen, og genstart computeren, hvis du dirigeres til det.

TIPS

  • Hvis Windows Update ikke kan finde en passende driver til din enhed, skal du kontrollere Microsoft Windows-webstedet for at se, om dit grafikkort er kompatibelt med din installerede version af Windows-operativsystemet.

relaterede artikler