Sådan bruges en bærbar som skærm for en spillekonsol

February 27

Sådan bruges en bærbar som skærm for en spillekonsol


Hvis du er på farten og ønsker at spille din spillekonsol, men ikke har et fjernsyn i nærheden, er det muligt at tilslutte konsollen direkte til en bærbar computer. Det kræver den ekstra rate af et tv-tunerkort (fås i de fleste elektronikforretninger), men når de er installeret det kun tager et par kabelforbindelser at vedhæfte din video game system til den bærbare computer.

Instruktioner

1 Tilslut TV-tuner kort med RCA kabelforbindelse til PCI Express-kort slot den på siden af ​​computeren. Du skal have et tunerkort med et RCA-kabel-forbindelse som videospil konsoller ikke har den ældre koaksialkabelstikket mulighed.

2 Installer al software og drivere, der kommer følger med tunerkort. Uden installeret software, du er i stand til at bruge tv-tuner-kort på computeren.

3 Tilslut RCA audio / video-kabler (disse kommer forsynet med video game system) ind i "Video Out" porte på spillekonsol.

4 Sæt den modsatte ende af kablerne i "In" porte på tv-tunerkort.

5 Tænd for video game system og starte den installerede software. Videoen spillets indhold vises nu på den bærbare computers skærm.


relaterede artikler