Sådan Find Safe online spil for børn

March 4

Du ønsker dine børn at have en sjov og lærerig lærerig oplevelse. Finde sikre og pædagogiske spil online kan være slags vanskelig, hvis du ikke ved, hvad du leder efter. Internettet kan anvendes til at hjælpe dem med at udvikle mere. Der er en masse gode steder såsom dem, der drives af Disney og Cartoon Network, der har spil for hver aldersgruppe.

Instruktioner

Sådan Find Safe online spil for børn

1 Log ind på enhver større søgemaskine. I søgeområdet skrive "sikker online kids spil" eller mere specifikke oplysninger som "sikre online spil, småbørn."

2 Spørg dit barns lærere. De tider få ideer fra internettet eller lære af de studerende, hvad Web sites, de foretrækker. Forældre og administratorer kan også tilbyde tips. Og dine egne børn måske endda kender de bedste steder derude.

3 Forældrerollen fora altid har tonsvis af oplysninger at videregive. Det bedste råd er ord i munden fra en person med erfaring og viden om emnet.

4 Efter at have fundet et site kan du også gøre forskning for at se, om der har været nogen sikkerhedsproblemer. De fleste forældre vil gøre indlæg eller kommentarer, hvis de føler, at deres barns sikkerhed er blevet comprimised. Har en online søgning af navnet på hjemmesiden og "sikkerhed" eller "fidus".

TIPS

  • For ældre børn kan du købe spion udstyr, der forbinder til din computer og registrerer alt dit barn har gjort online.
  • Sørg for at dit barn aldrig giver nogen personlige oplysninger, uanset hvilket websted de er på.