Sådan foretages fejlfinding af TRENDnet TK-209K

February 22

Sådan foretages fejlfinding af TRENDnet TK-209K


TK-209K er en to-port KVM switch fremstillet af TRENDnet. Denne enhed gør det muligt at forbinde to pc'er sammen for at bruge en enkelt skærm, mikrofon, højtalere, mus eller tastatur. Denne enhed, via USB, VGA og lyd-forbindelse, gør deling sådanne periferiudstyr mellem flere computere så let som at trykke på en knap på enheden til at skifte mellem pc'er. Hvis du har en operationel problem med din TK-209K, problemet sandsynligvis ligger i, hvordan enheden er tilsluttet.

Instruktioner

Korrekt installation

1 Sluk de computere, du gerne vil oprette forbindelse gennem TK-209K, frakoble alle eksterne enheder og strømkabler. Selv hvis du allerede har installeret enheden, kan en frisk installation løse dit problem.

2 Sæt et USB-tastatur til en af ​​USB-portene på bagsiden af ​​TK-209K og gentag trin med musen. Tilslut skærmen ved hjælp af VGA-porten lige ved siden af ​​TK-209K USB-porte. Tilslut dine højttalere til det grønne lydstik og din mikrofon til den lyserøde. Husk, disse er alle valgfrie, kan du blot dele en af ​​disse komponenter mellem computere, hvis du ønsker.

3 Slut TK-209K til begge computere ved hjælp af KVM kabler følger med enheden. Vend den første computer på og lad det indlæse fuldt. Tryk på knappen ansigt panel på toppen af ​​TK-209K til at vælge den anden computer.

4 Vend den anden computer, og vent på, at indlæse for at afslutte installationen. Du kan skifte mellem computere ved at trykke på knappen face-panel, der svarer til en bestemt PC. Alternativt kan du trykke på "ScrLk" eller "Scroll Lock" tasten to gange inden for to sekunder.

Fejlfinding

5 Tag stikket i enheden, der ikke fungerer. For eksempel, hvis tastaturet ikke vil arbejde, tage stikket ud af KVM switch.

6 Sæt den perifere pågældende direkte i en af ​​computerne. Hvis perifere stadig ikke virker, er det sandsynligt et problem med det perifere og ikke TK-209K. Hvis enheden virker, skal du slukke begge computere.

7 Sæt perifere tilbage i KVM-switch og slå både pc'er igen, og efter begge pc'er belastning, prøve at bruge det perifere pågældende. Hvis du stadig oplever problemer, overveje at kontakte TRENDnet teknisk support (se Resources).


relaterede artikler