Hvordan at reparere en skærm Kabel

July 20

Hvordan at reparere en skærm Kabel


Når din computerskærm kabel er beskadiget af konstant vride eller et strømstød, kan du foretage reparationer af den med en par grundlæggende elektronik værktøjer og forsyninger og placere skærmen tilbage i tjeneste i minutter. Undgå ventetid dage for en ny kabel at ankomme. Reparer kablet i stedet for at erstatte skærmen for at spare penge og tid.

Instruktioner

1 Fjern strømkablet fra bagsiden af ​​skærmen og lad det sidde i mindst en time for at aflade evt resterende strøm, der kan være til stede. Tag skærmkablet fra computeren.

2 Skær skærmkablet lige før den beskadigede del af kablet, eller 2 inches fra konnektoren hvis stikket er beskadiget, og resten af ​​kablet er intakt.

3 Strip omkring 1 tomme af udvendige isolering fra slutningen af ​​kablet, der stadig er fastgjort til skærmen. Strip det samme beløb fra enden af ​​det kabel, der er blevet skåret af for at blotlægge de indre ledere.

4 Strip omkring en kvart tomme af isoleringen fra hver af de indvendige ledere i begge sektionsspiraler.

5 Opsæt hjælpende hænder lodning bistand og klemme en HDD 15-pin mandlige D-sub lodde stik i enheden, så lodde enderne udsættes og let tilgængelige og noget niveau.

6 Sæt multimeter til kontinuiteten / Ohm indstilling og tilslut ledningerne til de rette porte på måleren. Tryk ene ledning fra måleren til centrum pin på gamle stik og sonde trådene, indtil den, der er forbundet til stiften er fundet, som vist ved måleraflæsning. Aflæsningen vil være den samme, som hvis de to ledninger på måleren blev rørt sammen.

7 Forvarm loddekolben i to minutter, og pas på ikke at brænde alle overflader, der er nær.

8 Placer leder med samme farve ledninger som der opdagede med måleren for centret stift i midten pin lodde stik på det nye stik. Berør loddekolben til lederen, hvor den møder socket til to sekunder og derefter anvende spidsen af ​​60/40 tin / bly loddemetal til lederen mens strygejernet holdes indtil loddemetal løber ned lederen og fylder soklen blot at kapacitet. Fjern loddekolbe og loddetin og tillade dette kryds til afkøling i 30 sekunder.

9 Gentag denne procedure for hver pin på stikket, lodning nøjagtig samme farve ledning i hver pin på nye stik, der arbejder fra midten af ​​stikket udad.

10 Undersøg omhyggeligt for loddemetal broer mellem stifter eller for dårlige forbindelser og genanvende lodde som nødvendigt. Når du er færdig, montere D-sub hætte til stikket. Tilslut skærmen til en computer og til en strømkilde og teste det ved at tænde for computeren og skærmen. Lad skærmen fungere i mindst en time med konstant overvågning for at sikre korrekt ledningsføring og reducere risikoen for røg eller brand skader.

TIPS

  • Når først teste en skærm, der er repareret altid vedhæfte det uden at skrue i stikkene og forlade skærmen i en udsat sted, hvor det er nemt at få fat i og afbryde fra computeren og strømkilden. Hvis en lille røgsky eller varm lugt begynder at komme ud af skærmen er det nogle gange muligt hurtigt trække stikket ud og bringe det ud, indtil det køler eller stopper med at ryge, undgå skadelige dampe og eventuelt afværge en brand.
  • Lod dampe kan være farlige ved indånding, så altid arbejde i et godt ventileret miljø. Loddekolber og loddede forbindelser er ekstremt varmt og kan forårsage forbrændinger eller brand. Overskydende lodde kan forårsage at bygge bro mellem benene på stikket, som kan forårsage en kortslutning og ødelægge skærmen.

relaterede artikler