Sådan Se PDF Docs

May 9

PDF (Portable Document Format) er en filtype, skabt af Adobe Systems, der bruges til at beskytte og udveksle dokumenter. Dokumenterne kan kun redigeres med PDF redigeringssoftware, så formatet bruges til at transmittere dokumenter, som du ikke ønsker ændret, såsom e-bøger og forretningsdokumenter. Disse dokumenter kan ses på enhver computer, der har PDF viewer software installeret, uanset hvilket operativsystem der anvendes til at skabe eller se dokumentet. Der er flere gratis PDF-seere til rådighed for download. Den mest populære seeren er Adobe Reader.

Instruktioner

1 Hent og installer en gratis PDF-læser som Adobe Reader (get.adobe.com/reader), Foxit Reader (www.foxitsoftware.com) eller PDF-XChange Viewer (pdf-xchange-viewer.en.softonic.com).

2 Naviger til PDF-dokumentet ved hjælp af fil browser, hvis dokumentet er gemt på din computer. Hvis dokumentet er online, skal du finde den ved hjælp af en webbrowser.

3 Dobbeltklik på PDF-filen på din computer eller klik på online link til PDF. PDF-dokument åbnes i PDF reader du har installeret.


relaterede artikler