DIY strømkilde

October 16

Computerens strømforsyning (PSU) er en af ​​de vigtigste komponenter i din PC. Når denne enhed går dårligt, vil det holde kun en intermitterende forsyning af strøm, og vil måske helt undlade at arbejde, hvilket gør computeren ubrugelig. Udskiftning din PSU er derfor en vigtig del af at genoprette din computer til fuld stand; heldigvis denne opgave kræver ingen forudgående kendskab til computer hardware.

Instruktioner

1 Fjern sidepanelet på computerens tårn. Du bør se to fingerskruer (de ser ud drejeknapper) på den samme side af bagsiden af ​​computeren tårn - disse hold side på enheden. Fjern disse skruer, og sidepanelet vil glide ud med lethed. Den PSU er den store metalkasse installeret inde i øvre bageste hjørne af tårnet.

2 Fjern alle de skruer, der holder PSU på plads ved hjælp af Phillips skruetrækker. Der er normalt to eller fire installeret fra bagsiden af ​​tårnet. Træk den gamle PSU ud af pc'en, men pas på ikke at frigøre nogen ledninger fra deres terminaler.

3 Skub den nye strømforsyning på plads, og skru det fast.

4 Erstat én efter én forbindelserne i den gamle PSU til den, du lige har installeret. For at gøre dette, omhyggeligt frakoble en forbindelse, notere dens placering og orientering, og tilslut tilsvarende stik på den nye PSU. Gentag indtil alle tilslutninger er blevet udskiftet. Der bør være ledninger, der fører til alle drev, samt til bundkortet og grafikkortet.

TIPS

  • Selv om mange strømforsyninger er kompatible med hinanden, skal du skrive ned specifikationerne for din gamle PSU og bringe dem til en kyndig computerens komponenter leverandør. Denne måde vil du være sikker på, at du udskifter dit gamle PSU med noget, enten opfylder eller overgår computerens krav.
  • Tag altid stikket din PSU, før du åbner din computer panel. Sæt ikke stikket i computeren, før panelet er blevet udskiftet.

relaterede artikler