Powerpoint Animation Rengøring

October 15Microsoft PowerPoint er en alsidig præsentation program, der tilbyder en bred vifte af grafiske funktioner til at skabe en rig multimedieoplevelse for ethvert publikum. Animation er en af ​​de centrale komponenter, der gør PowerPoint så effektiv. Nogle gange kan en bruger arbejder med animationerne så meget, at de får rodet og uorganiseret. Rengøring af indstillinger for at gendanne en samlet animation ordning, eller fjerne animationerne helt, er en simpel proces.

Animation Ordninger

I modsætning til andre programmer, når du tester animation ordninger i PowerPoint, kan du ikke indse, at animationen straks anvendes som en del af et dias uden bekræftelsesdialog, såsom en "OK" -knappen. Dette kan forårsage en masse utilsigtede animationer til at opholde sig i en PowerPoint-præsentation fil uden brugerens viden. I de fleste tilfælde er disse animationer anvendes ved hjælp af de almindelige animation, der tilbydes af programmet. Fjernelse dem er lige så nemt som den måde, hvorpå de blev anvendt.

Start animationen ordninger ruden i højre side af programmet. Vælg menuen "Slide Show" og vælg "Animation Ordninger." Vælg en bestemt ordning til at gælde for hele præsentationen. Alternativt, skal du vælge "Nej Animation" valgmulighed øverst i vinduet for at helt ren alle animationer ud af PowerPoint-fil. Tryk derefter på "Anvend på alle dias" knappen nederst i ruden animation. Dette renser alle de animationer, der blev anvendt til de enkelte dias og forhindrer også forskellige dias fra at bruge forskellige ordninger, som kan forvirre et publikum.

Tilpasset Animationer

Det er muligt at tilsidesætte animation ordninger eller oprette din egen ved hjælp af "Brugerdefinerede animationer" controller rude. Rengøring disse animation indstillinger tager længere tid, da de er tilføjet den enkelte dias og kan ikke konfigureres til hele præsentationen. Men du kan hurtigt se, hvilke dias har disse indstillinger ved at se omridset ruden Slides på venstre side af skærmen, som vises i hele skabelsesprocessen. Hvis et dias nummer viser en lille stjerne ikon under det, at slide har en brugerdefineret animation anvendt.

Klik på dias og derefter vælge "Slide Show" menuen og "Brugerdefineret animation" valgmulighed. På højre side af skærmen i "Brugerdefineret animation" rude, klik på det første brugerdefinerede animation indstilling opført. Tryk på "Shift" knappen på tastaturet og derefter klikke på det sidste indstilling vises. Tryk derefter på knappen "Fjern" øverst i ruden. Den brugerdefinerede animationer rengøres fra slide. Gentag denne proces for ethvert dias viser en stjerne under sit dias nummer.


relaterede artikler