Sådan Nulstil Udløb på en HP blækpatron

October 20

Sådan Nulstil Udløb på en HP blækpatron


Hewlett Packard blækpatroner har en indbygget mikrochip, der fortæller printeren, når de udløber. Typisk HP-patroner sat til at udløbe to år fra datoen for deres fremstilling. Når en patron er placeret i printeren, printeren læser datoen fra denne chip, og hvis det er udløbet, vil printeren ikke genkende patronen, dybest set gør den ubrugelig. Udfør en løsning for at nulstille udløbsdatoen på dine HP-patroner. Én løsning procedure, der virker på alle HP-patroner er cykelteknik.

Instruktioner

1 Tryk på power-knappen for at tænde for printeren, og fjern alle patroner.

2 Tryk på afbryderknappen igen for at slukke printeren. Tryk derefter på afbryderknappen én mere tid til at tænde den igen.

3 Installer den vigtigste patron, du vil bruge, og vent til printeren til at genkende den. Når du bliver spurgt, om du vil udskrive en justeringsside, skal du vælge ja. Efter justeringssiden er udskrevet, skal du fjerne patronen.

4 Installer den anden patron, og vent til printeren til at genkende den. Når du bliver spurgt, om du vil udskrive en justeringsside, skal du vælge ja. Efter justeringssiden er udskrevet, skal du fjerne patronen.

5 Installer den tredje patron, og vent til printeren til at genkende den. Når du bliver spurgt, om du vil udskrive en justeringsside, skal du vælge ja. Efter justeringssiden er udskrevet, skal du fjerne patronen.

6 Installer den første patron igen, og vent på din printer til at genkende den. Når du bliver spurgt, om du vil udskrive en justeringsside, skal du vælge ja.

7 Udfør justeringen i henhold til instruktioner til netop din printer.

TIPS

  • Hvis printeren ikke nulstilles patronen efter at have fulgt disse trin første gang, kan du prøve at trække stikket ud af printeren, og gå gennem trinene igen.
  • Ved hjælp af gamle blæk kan beskadige printeren og ugyldiggøre producentens garanti.

relaterede artikler