Sådan Føj Facebook Logo & Side til din e-mail signatur

April 17

Indarbejde Facebook logo og link til din Facebook-side i din e-mail signatur betyder, at hver person, du e-mail, vil se og potentielt besøge din side. Afhængigt af dit formål, kan din Facebook-side øge bevidstheden om en vigtig årsag eller fremme din forretningsservice ved hjælp af informative opdateringer, billeder og kalenderbegivenheder. Et link til din Facebook-side er en diskret måde at invitere folk til at lære mere uden at kræve en langvarig og overvældende signatur blok.

Instruktioner

1 Besøg Facebook Brand Resource Center.

2 Højreklik på Facebook-logoet, du vil bruge i din email signatur og vælg "Gem". Gem billedet til et tilgængeligt sted på computeren.

3 Upload Facebook logoet til en Internet-tilgængeligt sted, så som din personlige hjemmeside mappe eller et billede hosting service. Hvis du ikke har en, skal du oprette en med en gratis fil billeder tjeneste som Flickr, Box.net eller Dropbox. Gør omhyggeligt noteret direkte webadressen på dit uploadet billede.

4 Indsæt følgende HTML-kode på din email signatur:

<a href="&lt;img"> http://facebook.com/FANPAGEURL">&lt;img /> Besøg min Facebook side </a>

Erstat FANPAGEURL med den nøjagtige sti til din Facebook-side. Erstat "http://path.to/facebooklogo.png" med den nøjagtige webadresse på dit uploadet Facebook logo billede. Skift "Besøg min Facebook side" til et andet link anker tekst, hvis du foretrækker det.

TIPS

  • HTML signaturer møder op til kun modtagere læse din email i en HTML-kompatibel e-mail-klient. Hvis en modtager ikke har en HTML-stand klient, vil hun se, en ikke-klikbart link uden billede.
  • Må ikke linke direkte til Facebook-logoet på facebook.com eller på noget andet websted ud over en fildeling tjeneste. Hver gang nogen læser din email og indlæser logo billede, det fylder en lille mængde båndbredde på server hosting dette billede. Båndbredde koster penge, og det betragtes stjæle at linke til billeder på websteder, der ikke udtrykkeligt tillader dig at gøre det.

relaterede artikler