Hvordan man skriver til Tekst Area Boxes med JavaScript

July 12

Hvordan man skriver til Tekst Area Boxes med JavaScript


En tekst område boks er en hjemmeside komponent, der giver brugerne mulighed for at indtaste lange stykker tekst. I modsætning til en almindelig tekst, hvor du kan indtaste én tekstlinje, en tekst område giver brugerne mulighed for at indtaste linjeskift. Hjemmesiden programmør kan også ændre teksten i en tekstboks kassen. Dette er til gavn for website programmører, der har brug for at vise store blokke af tekst i en hjemmeside design. Ved at tildele et ID til tekstområdet boksen, kan du tilføje, redigere og slette tekst ved hjælp af JavaScript.

Instruktioner

1 Opret tekstområdet på siden. Inden for tag, du indstille navnet ejendom, så den JavaScript-kode kan pege på den rigtige element på siden. Nedenfor er koden til at oprette en element tekstområde på siden:

<Textarea name = "myTextArea"> </ textarea>

2 Opret en JavaScript-blok. Alle dine JavaScript-kode skal være indeholdt i scriptet blok. Nedenfor er den kode, der angiver til webbrowseren, at JavaScript er indeholdt i side:

<Script type = "text / javascript"> </ script>

3 Tildel en variabel til tekstområdet boksen. Når du tildeler en variabel, kan du bruge egenskaber og metoder for tekstområdet for at tilføje, redigere og slette tekst. Koden nedenfor illustrerer, hvordan du tildeler et tekstområde kasse til en JavaScript-variabel:

var textarea = document.myForm.myTextArea;

4 Skriv ny tekst til textarea kassen. Nedenstående kode viser, hvordan du skriver noget tekst til textarea ved hjælp af Javascript variabel er defineret i trin 3:

textarea.text = "Dette er den nye textarea teksten.";


relaterede artikler