Sådan deaktiveres Auto-Save i "Corel Draw"

February 27

Hvis du nogensinde har ved et uheld lukket din grafikprogram efter at have tilbragt timer tweaking et billede, du ved, hvor værdifulde en auto-save funktion kan være. Som standard gemmer CorelDRAW automatisk de billeder, du redigerer hver 20 minutter. I de fleste tilfælde er det en nyttig funktion, men der kan være tidspunkter, hvor du ønsker at deaktivere funktionen. For eksempel, hvis du ændrer et billede for at skabe en alternativ version, du ønsker ikke auto-save at overskrive originalen. CorelDRAW tillader dig at deaktivere auto-save funktion i programmets indstillinger menuen.

Instruktioner

1 Open CorelDRAW.

2 Klik på "Funktioner" og derefter klikke på "Indstillinger". Alternativt at trykke på "Ctrl" og "J" samtidigt også åbner menuen Indstillinger.

3 Klik på ikonet "+" til venstre for "Workspace" notering i navigationsruden for at vise den fulde liste af Workspace indstillinger.

4 Klik på den nu synlige "Gem" post i navigationsruden. CorelDRAW os gemme indstillinger vises i den vigtigste del af vinduet.

5 Fjern markeringen i feltet ved siden af ​​"Auto-backup" valgmulighed.

6 Klik på "OK" for at gemme ændringen.

TIPS

  • Husk at slå auto-save igen, hvis du gerne vil drage fordel af funktion i fremtidige projekter.

relaterede artikler