Sådan Konverter Enhver Video til MP4 Brug Freeware

February 22

Da nogle videoformater er mindre kompatible end andre, er det almindeligt at ende op med en video, der ikke vil spille i en bestemt video afspiller eller på en enhed som en MP4 afspiller. Du kan effektivt løse dette problem ved at konvertere video format til et mere kompatibel type, såsom MP4 hjælp af nogle freeware konvertere. Et freeware program er en, der er gratis til personlig brug.

Instruktioner

1 Hent og installer Format Factory. Klik på knappen "All til MP4", som er under "Videoer" overskrift på venstre side af det vigtigste program skærmen. Klik på "Tilføj fil" for at tilføje din video, og klik derefter på "Start" for at starte konverteringen. Format Factory kan også konvertere forskellige lyd, video, og disc billedformater.

2 Hent og installer Any Video Converter. Klik på "Enhver Video" fra menuen i øverste venstre hjørne til tilføje din video. Vælg "MP4" under "Profiler". Klik på "Konverter" for at starte konverteringen.

3 Installer programmet Hamster Free Video Converter. Klik og træk den video, du vil konvertere til det første felt til venstre. Klik på det andet felt, og klik på "MP4". Klik på det tredje felt og klik på "Konverter" for at starte konverteringen.


relaterede artikler