Sådan deaktiveres iSight-kamera på en Mac-computer

September 14

Mange Mac-computere leveres med et iSight-kamera. Kameraet er et kommunikationsværktøj for dem, der gør en masse chatter og videokonferencer online. Det er også et fantastisk værktøj, når du er langt væk fra familie og kære, der ønsker at få et nærmere forbindelse til dig, mens du chatte med dem online. Til tider, men du kan finde dig selv ikke ønsker at kameraet skal aktiveres eller brugere, som du deler computeren med at være i stand til at bruge kameraet. Hvis dette er tilfældet, flytter en fil for at deaktivere kameraet.

Instruktioner

1 Klik på ikonet med forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne af dit skrivebord.

2 Skriv "QuickTimeUSBVDCDIgitizer.component" i feltet og tryk på din "Enter" tasten på tastaturet. Klik på "Vis Alle".

3 Tryk på din "Control" -tasten og din museknap på filen. Vælg "Reveal i Finder." Når filen vises i sin mappe, flytte den til et andet sikkert sted på computeren. Denne fil er afgørende for kameraet. Uden den i den rigtige placering, kan kameraet ikke startes.

TIPS

  • Flyt filen tilbage i den mappe, du oprindeligt flytte den fra at gendanne kameraet.

relaterede artikler