Hvordan man laver en Flash Drive en Recovery Disk

October 25

Hvordan man laver en Flash Drive en Recovery Disk


Windows-brugere har længe haft mulighed for at bruge optiske diske som cd'er og dvd'er til systemgendannelse. Diske er imidlertid fysisk store, let beskadiget og måske vigtigst, relativt langsom, når det kommer til at læse og skrive data. Det er derfor, IT-personale har taget til at bruge små flash-drev til deres installation og nyttiggørelse behov. Flash drev er mindre, mere holdbare og meget hurtigere end diske, hvilket gør dem ideelle til den stressende processen med at reparere beskadigede data.

Instruktioner

1 Download og installere Microsofts "Windows 7 USB / DVD Download Too.l" Dette program eneste formål er at kopiere Windows-installationsfilerne til et flashdrev og derefter gøre det startbar. Når flashdrev er bootbar, kan det både installere Windows og reparere eksisterende Windows-installationer.

2 Kør værktøjet og klik på knappen "Gennemse" for at åbne en standard fil-valgmenu. Naviger til din Windows 7 Installation ISO og dobbeltklik på den. ISO er en nøjagtig kopi af indholdet af Windows 7 DVD. Hvis du har købt Windows 7 online, ISO er den fil, du har downloadet. Hvis du har købt Windows 7 fra en butik, skal du først oprette en ISO af din Windows 7 DVD ved hjælp af en disk-authoring program som CloneDVD, Trylleri eller Daemon Tools, alle tilgængelige gratis online.

3 Klik på "Næste" og derefter vælge "USB-enhed" valgmulighed.

4 Vælg flashdrevet du ønsker at bruge til systemgendannelse fra drop-down menuen og klik på "Begin kopiering" og vent til værktøjet til slut drevet konfigureres. Når det er gjort, vil drevet være i stand til at reparere beskadigede Windows-installationer og endda installere nye eksemplarer af Windows.


relaterede artikler