Hvad er formålet med SIM-kortlæser i Inspiron 1525?

October 27

Hvad er formålet med SIM-kortlæser i Inspiron 1525?


Dell Inspiron 1525 laptop tilbyder flere konfigurationsmuligheder, herunder muligheden for at få adgang til internettet via mobilnetværket. Som en del af denne mulighed, Inspiron 1525 har en SIM-kortlæser, der lader dig oprette forbindelse til internettet via et GSM mobilnetværk, såsom AT & T eller T-Mobile.

Cellular Network

Fordelen ved at bruge en 3G eller 4G mobilnetværk i stedet for at stole på Wi-Fi for din internetforbindelse er, at du har adgang til internettet fra flere steder med et mobilnetværk - selv mens du flytter i en bil. Med Wi-Fi, er du ofte bundet til en fysisk placering, såsom dit hjem, virksomhed eller en café. Når du bevæger dig uden for Wi-Fi-netværk sortiment, du mister din internetforbindelse. Med et trådløst netværk, du har adgang til internettet hele din mobiltelefon netværk.

Ulempen

Ulempen ved at bruge et SIM-kort til at forbinde din bærbare computer til et trådløst netværk, er omkostningerne. Adskilt fra din almindelige mobiltelefon afgifter, skal du betale en månedlig data plan gebyr. Disse varierer afhængigt af mængden af ​​brug, du har brug for, men som et eksempel, AT & T månedlige forudbetalte planer starter ved $ 50 for 1GB forbrug.

nødvendig udstyr

Din Dell Inspiron 1525 har en indbygget SIM-kortlæser, uanset om du har en data plan på plads. SIM-kortlæser er placeret under batteriet. Desuden skal din bærbare computer have Mobile Broadband-minikort. Dette kort fungerer som et mobilmodem, så din computer til at oprette forbindelse til et mobilt netværk. SIM-kortet fortæller minikort hvilket netværk til at oprette forbindelse til.

Andre Carriers

Din Inspiron 1525 værker også med CDMA-netværk med sådanne bærere som Verizon og Sprint. Men disse luftfartsselskaber ikke kræver SIM-kort, så du ikke skal bruge dit SIM-kort læser med dem. I stedet skal du bruge et andet bredbåndskort: Mobile Broadband ExpressCard. Dette er programmeret specielt til CDMA-netværk efter eget valg.


relaterede artikler