Sådan installeres en NetGear 108 Mbps Wireless PC Card

October 27

Den Netgear 108 Mbps trådløst PC-kort er en trådløs netværksadapter designet specielt til bærbare computere. Kortet kan indsættes eller fjernes i fri CardBus-slot på den bærbare computer, så den bærbare computer til at oprette forbindelse til et trådløst netværk inden for rækkevidde. Som med de fleste hardware periferiudstyr, Netgear kortet kræver, at du installerer hardware-specifikke drivere, før du kan bruge kortet korrekt.

Instruktioner

1 Sæt installere disk i din bærbare cd-drev. En auto-run dialogboks vises på skærmen.

2 Klik på knappen "Installer software". Et nyt vindue vises beder dig om at søge efter opdateringer til driversoftwaren. Hvis du er forbundet til internettet, klik på indstillingen "Søg efter opdateringer". Hvis du ikke er forbundet - eller ikke ønsker at søge efter opdateringer - klik på den anden knap.

3 Klik på "Næste". Sæt Netgear kortet, når du bliver bedt om. Klik på "Næste" igen.

4 Vælg dit land fra drop-down listen og klik på "Næste".

5 Vælg "Netgear SmartWizard" radio -knappen og klik på "Næste". Din Netgear trådløse kort er nu installeret. Den resterende del af opsætningsguiden hjælper dig med at vælge og oprette forbindelse til et tilgængeligt trådløst netværk i nærheden. Eller afslutte guiden og konfigurere det selv.


relaterede artikler