Sådan Optag i Audacity Med Backing

May 27

Media-sharing sites som Metacafe, Myspace og YouTube tillader flere mennesker end nogensinde at vise deres musikalske og sangevner. Med en PC, en baggrund track, et par hovedtelefoner og en mikrofon, kan du oprette dine egne demoer og session optagelser inden for få minutter ved hjælp af freeware optagelse ansøgning Audacity. Audacity har evnen til at spille et nummer, samtidig med at du kan optage din stemme fra en mikrofon. Men før du kan bruge Audacity til at optage over et musiknummer, skal du aktivere multi-track optagelse i programmet.

Instruktioner

1 Tilslut din mikrofon til "Microphone In" port på computeren. I de fleste tilfælde havnen har en lyserød ring omkring det eller et ikon med en lille mikrofon enhed.

2 Start Audacity på din computer. Klik på "Filer" og derefter "Åbn". Gå til en Audacity-understøttet lydfil at bruge som din opbakning spor. Audacity understøtter AIFF, FLAC, OGG, MP3, WAV filer og alle FFmpeg variant filer. Fremhæv filnavnet, og klik derefter på "Åbn". Audacity tilføjer sporet til vinduet projektet.

3 Klik på "Transport" på menulinjen, derefter "Software Playthrough (On / Off)" valgmulighed.

4 Klik på "Rediger" og derefter "Indstillinger". Klik på "optagelse" på venstre side af "Audacity Preferences" vinduet. Klik og aktivere "Overdub: spille andre spor, mens du optager nye" og "Software Playthrough: Lyt under optagelse eller overvåge nyt spor (fjern markeringen ved optagelse" stereo mix ")" muligheder, hvis det ikke allerede er aktiveret.

5 Tilslut hovedtelefonerne til "Line In" eller "hovedtelefoner In" port på computeren.

6 Klik på den røde "Record" -knappen på Audacity værktøjslinjen. Audacity skaber en ny lydspor under opbakning spor og begynder at spille baggrundsmusik. Vent, indtil passende startpunkt i vej til at starte synge eller tale. Fortsæt synge eller tale som Audacity registrerer din stemme og føjer den til optagelsen projektet.

7 Klik på den gule knap "Stop" på Audacity værktøjslinjen efter du færdig med at optage. Klik på "Filer" og derefter "Gem". Vælg en mappe til at gemme den nye optagelse. Indtast et navn for din nye optagelse projekt, klik derefter på knappen "Gem".

TIPS

  • Du kan bruge Audacity til at eksportere dine optagelser til MP3-format. For at gemme dine optagelser i MP3-format, dog skal du downloade Lame plugin til Audacity. Du kan downloade plugin på de vigtigste Audacity support site.

relaterede artikler