Hvad er filtypen VBW?

May 30

Hvad er filtypen VBW?


Filtypen .vwb er en Microsoft Visual Basic Project Arbejdsplads fil, sandsynligvis skabt af Microsoft Visual Studio. Sammen med .vbp og .vbz extensions, .vbw filer udgør de data, der er gemt, når du arbejder med Microsoft Visual Basic.

Projekt Arbejdsplads File

Den .vbw fil, ved programmering i Visual Basic, lagres på programmøren harddisk og er ikke en del af den endelige kode build klar til kompilering. VBW filer bør ikke indgå som en del af pakken, når du sender det program, der skal udarbejdes.

Hvad gør man med VBW Files

Hvis du har en .vbw fil på din computer, og du har brugt maskinen til at arbejde med Microsoft Visual Basic, ikke slette filen, fordi det vil få negative konsekvenser for dit projekt. Hvis du ikke har arbejdet med programmeringssprog og på en måde ender med en .vbw fil på din harddisk, køre dit anti-virus og anti-spyware-software, så slette filen. Det er ikke nødvendigt at programmere operationer, medmindre du har at gøre med kode.

Om Microsoft Visual Basic

Ligesom Java og C ++, Microsoft Visual Basic er en af ​​de centrale programmeringssprog til gavn, når pc-programmer til brug sammen med din computer. Alle former for programmer er lavet i Visual Basic, fra spil til PC produktivitet apps. Fordi .vbw filer er lavet af programmeringssproget og er ikke en del af det endelige produkt, skal du slette dem, medmindre du ved, du har brug for dem.


relaterede artikler