Sådan Hold Yahoo Screen på Full Size

November 1

Når du lukker et browservindue, husker Windows automatisk browservinduet størrelse, og åbner den i samme størrelse, næste gang du kører programmet. Hvis du finder browservinduet er ikke maksimeret, når du åbner din browser og besøge din Yahoo! startside, kan du blot ændre størrelsen på vinduet, og lukke browseren at gemme indstillingerne, så det åbner i den størrelse, du foretrækker hver gang derefter.

Instruktioner

1 Start din foretrukne internetbrowser. Åbn ikke flere forekomster af browseren.

2 Resize browseren til fuld størrelse ved at klikke på knappen Maksimer i øverste højre hjørne af browseren titellinjen. Maksimer knap vises mellem minimere knap og udgang og har et ikon med en firkant i det.

3 Klik på knappen Luk for at lukke browseren. Din computer vil automatisk huske browseren størrelse. Den tætte knappen er en rød knap med et "X" i den i øverste højre hjørne af browseren titellinjen.

TIPS

  • Du kan også dobbeltklikke på browserens titellinje for at gøre det i fuld størrelse, eller holde musen hen over det nederste højre hjørne af vinduet og trække vinduet til den nederste højre hjørne af skærmen for at ændre størrelsen.

relaterede artikler