Tips til køb en bærbar computer

October 27

At købe en bærbar computer kan være en frustrerende oplevelse, men hvis du følger et par enkle retningslinjer, hvilket gør det korrekte valg bliver en nem beslutning. Husk, den eneste person, der virkelig ved, hvilke mobile computing enhed er det rigtige for dig, er dig. Mens en god sælger kan være en uundværlig informationskilde, der klart udstukket de specifikke opgaver denne computer bliver bedt om at udføre, før du taler med en sælger vil holde beslutningsprocessen i fokus.

Evaluering dine behov

Der er en enorm forskel i den rå computerkraft kræves af en arkitekt eller en nuklear ingeniør, i forhold til den afslappede Internet bruger, der sender og modtager e-mail. Det samme gælder for den mængde lagerplads behov (harddisk størrelse) til en professionel video editor og en person, der bruger deres notebook til at se dvd-film under en cross land flyvning.

Der er også krav om tilgængelighed, der skal ærligt kigget på. For en person, der ikke kan læse en avis uden at læse briller, kan en 7-tommer skærm Netbook synes at være praktisk, men overveje, hvornår vil denne bekvemmelighed begynder for alvor påvirke systemets funktionalitet. På samme måde kan en skaleret ned tastatur være et problem for dem af os, der lærte blindskrift på en fuld størrelse tastatur.

Forskning

Invester den nødvendige tid til at blive fortrolig med de store mærker. Internettet er fuld af steder, hvor folk oprigtigt diskutere deres erfaringer, og har ingen betænkeligheder formidle en dårlig oplevelse med en producentens produkt eller kundeservice. Mens du læser op på alt kan du finde, være særlig opmærksom på de datoer disse udtalelser blev bogført-fordi 3 år er en generation i computing industrien, og et selskab, der tilbød forfærdelige kundeservice eller dårlig kvalitet hardware dengang, har enten fast disse spørgsmål eller gået konkurs.

Prøv før du køber

Bekvemmelighed online-shopping er blevet udbredt i verden i dag, men det er ingen erstatning for en god, gammeldags, hænder på retssagen. Næsten hver mærke har detailforretninger, der tilbyder en demonstration enhed, som du kan prøve at se, om skærmen er læsbar for dig, eller hvis tastaturet er brugbar. Dell, som et eksempel, er nu solgt i Wal-Mart butikker, som det er E-Machines 'mærke. Som en ekstra fordel, i denne type situation, har det særlige system, du vil forsøge sikkert set usædvanligt hårdt brug, hvilket giver dig et glimt af, hvad dit system kan se ud som et år eller to ned ad vejen.

Netbooks versus Notebooks

Det nyeste tilbud i mobile computing er hvad der er kendt som en Netbook. Disse systemer er prissat væsentligt lavere end en fuldstændig blæst bærbar (med entry level Netbook starter på lidt over $ 200 fra 2009), men giver kun et minimum af computerkraft og opbevaring. Still, hvis du er på udkig efter en lille, bærbar enhed til rejser, kan en Netbook være en glimrende løsning.

Dette fører os tilbage til hvor vi først begyndte-kende dine specifikke krav. Hvis du har oprettet, hvad du skal have for funktioner og specifikationer i en mobil computerenhed, har beslutningen mellem at vælge en post niveau Netbook versus høje ende notebook blevet reduceret til en sammenligning af, hvorvidt enhver computer under overvejelse vil opfylde dine behov.


relaterede artikler