Hvordan at hente data via en primær nøgle

July 29

En primær nøgle er et felt, du oprettet i SQL Server, der skaber en unik værdi for hver af dine tabel poster. Henter data fra en primær nøgle sikrer, at du henter en helt unik rekord, såsom en enkelt ordre eller en kunde. Query SQL Server ved hjælp af en primær nøgle til at bringe én post tilbage fra din søgning.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" og vælg "Alle programmer". Klik på "Microsoft SQL Server" programgruppen. På listen over genveje Klik på "SQL Server Management Studio" for at åbne din forespørgsel software.

2 Klik på knappen "Ny forespørgsel" øverst på værktøjet. Der åbnes et vindue, hvor du skriver din SQL-kode til at forespørge den primære nøgle i dine tabeller.

3 Skriv koden til at forespørge dit bord. For eksempel, hvis du ønsker at forespørge en kundes tabel for en kunde-id indstillet som den primære nøgle, du bruger koden nedenfor:

vælge * fra kunder, hvor CustomerID = 2

I dette eksempel er kunden med id af "2" spurgte. Da den primære nøgle skal være et unikt nummer, der kun kunden med ID på to returneres i din forespørgsel resultater.

4 Tryk på "F5" for at udføre forespørgslen. Du kan også udføre forespørgslen ved at klikke på knappen "Udfør" øverst i vinduet. Resultaterne er vist i det nederste panel.


relaterede artikler