Sådan Set Up Web Conferencing

August 2

Webkonferencer er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe med at kommunikere med samarbejdspartnere fra komfort i dit eget hjem. Mange virksomheder nu beskæftiger webkonferencer som en måde at forbinde med deres selvstændige entreprenører eller andre arbejdsrelaterede fra-hjemmet medarbejdere. Webkonferencer kan sættes op ved hjælp af en enkel, gratis at bruge programmet. Skype er et program, der vokser mere og mere i popularitet og er fantastisk til at bruge som en webkonferencer værktøj. Det understøtter et webcam og mikrofoner til realtid videokonferencer.

Instruktioner

Sådan Set Up Web Conferencing

1 Naviger til webstedet www.skype.com og downloade Skype applikation til din OS. Skype er et gratis program til at bruge, som vil give dig mulighed for at tilslutte og konference med venner og medarbejdere. Efter du har downloadet programmet, skal du køre installationsprogrammet og følg installere guiden instruktioner til fuldt ud at installere programmet.

2 Start Skype og oprette din brugerprofil. Tilføj kontaktpersoner til din kontaktliste ved at vælge "Kontaktpersoner"> "Ny Kontakt," og indtaste i deres oplysninger. Du vil se dine tilføjede kontakter vises på skærmen Skype under fanen "Kontakter". Hvis kontakten er online, vil markeringen fremtræder grønt. Hvis de er offline, vil markeringen vises hvid. Nogle mennesker kan være at køre Skype, men er ikke tilgængelige i øjeblikket. I så fald vil deres afkrydsning vises gul.

3 Dobbeltklik på navnet på den kontaktperson, du ønsker at tale to.This vil lancere en ekstra skærm. Fra denne skærm kan du vælge den grønne telefon knappen i venstre hjørne for at ringe til kontaktpersonen. Denne knap vil engagere en voice chat, så sørg for din mikrofon er blevet installeret korrekt. Hvis du har et webcam engageret, lancering chatten vil også slå dit webcam på så din kontakt kan se dig, mens du chatter.

4 Tilføj en person til din chat ved at vælge "Samtale"> "Add People." Vælg de kontaktpersoner, du vil føje til din samtale ved at vælge deres navn (e) fra pop-up skærm, der vises. Hver kontaktperson, du vælger, vil få en invitation til at deltage den aktuelle samtale.

5 Chat med dine kolleger. For at afslutte en samtale, skal du klikke på den røde telefon knap, der vises på skærmen. Dette vil afslutte chatten og fjerne dig fra konferencen.

TIPS

  • Ved hjælp af Skype kan du også dele din skærm, sende filer, og se din tidligere chat historie.
  • Hvis du ikke har en mikrofon eller webcam, kan du også bruge Skype som en instant messaging-klient.